Rezerva pokračovala s perfektní obranou, ale tentokrát nedokázala ani jednou skórovat

[6. 10. 2021 13:37:22]
Rezerva pokračovala s perfektní obranou, ale tentokrát nedokázala ani jednou skórovat

FUMBI I. B třída, skupina E – 8. kolo  
Neděle 3. 10. 2021 (hřiště: Tatran)

 

„B“ muži – Rožmitál p. Tř.    0:0
G: ---  

Sestava:
Glogar – M. Krůta, Hofman, Novotný, T. Čipera (58.Chocholoušek), J.Kouklík (72.Barták), Bláha (58.Beňo), Sosnovec (85.Špaček), J.Dvořák (78.R.Krůta) – L.Matoušek, D.Čipera

ŽK: Hofman, M. Krůta

 

Rožmitál v minulém kole dokázal porazit vedoucí Milín, takže se dalo očekávat velice těžké střetnutí. K utkání jsme měli k dispozici hráče, jejichž věkový průměr byl pod 22 let. Jako již tradičně nás posílilo také několik hráčů z kádru „A“ mužstva, ale tentokrát se jednalo hlavně kluky, kteří v sobotu s áčkem vůbec nebyli, případně musí za béčko odehrát určitý čas kvůli soupisce. Utkání začalo naší dobrou šancí, když J.Kouklík pěkně vystřelil z vápna, ale brankář dokázal míč vytáhnout na roh. Potom se hra ovšem uklidnila a obě mužstva se soustředila na trpělivou rozehrávku. Nám se sice občas podařilo najít nabíhající hráče dlouhým míčem za obranu, ale většinou na to nenavázala kvalitní finální fáze. Až ve 33.minutě přišla pěkná akce dvojice Matoušek – Kouklík, ale druhý jmenovaný hráč v samostatném nájezdu na brankáře neuspěl, když se v posledním momentu nemohl rozhodnout jestli má zakončovat, nebo ještě čekat na dobíhajícího spoluhráče. Chvíli před poločasem se hostující hráč krásně položil do odraženého míče a jeho pokus jen těsně minul horní roh naší branky. Celkově jsme byli v prvním poločase herně o něco lepším týmem, soupeř naší branka až na výjimky neohrožoval.

Druhá část začala velkou aktivitou hostujícího mužstva a prvních 15-20 minut jsme se pořádně nemohli vrátit do zápasu. Je zde ovšem potřeba napsat, že soupeř byl sice lepší, pohyblivější, ale nedostával se do šancí. Postupem času se hra vyrovnávala, ale stále se hrálo především uprostřed pole a obě družstva vycházela ze zabezpečené obrany. Bohužel nedošlo ani na to, že by naši mladí hráči soupeře „uběhali“, protože se stylu soupeře přizpůsobili a také se nám již nepodařilo hrát více akcí do rychlosti. Druhý poločas se odehrál prakticky bez brankových příležitostí a zápas skončil spravedlivou remízou 0:0, což znamená, že jsme odehráli již čtvrtý zápas v řadě bez obdrženého gólu. V tabulce nám po 8. kole patří třetí pozice a v příštím kole hrajeme v sobotu 9. října na hřišti Milína. Utkání začíná v 16:00 hod.

 

Zpět na články »