Přípravný zápas "B" v Neveklově skončil remízou

[6. 8. 2018 9:56:08]
Přípravný zápas

Přípravné utkání
Sobota 4.8.2018 (hřiště: Neveklov)

 

Neveklov – „B“ muži  3:3 (2:0)
G:
Valenta 2, Lhota
(A: Kvěch 2, J.Dvořák)

Sestava:
Mošnička (46.Vančát) – Vokřál (46.Stránský), Pudil, Janoušek (46.Turovský), Bartůšek (46.Kabíček) – Štemberk (46.Pecholt), Otradovec (46.Strnad), J.Čejda, J.Dvořák – Lhota (46.Kvěch), Valenta
/v průběhu 2.poločasu se na hřiště ještě vrátili Lhota a Otradovec/


Stejně jako minulý týden na turnaji v Mezně, jsme přípravný zápas v Neveklově odehráli v kombinované sestavě „B“ a „C“ týmu. Velký rozdíl byl ovšem následně v předvedené hře, protože jsme tentokrát dělali hodně zbytečných chyb a soupeř si mohl vytvořit mnoho brankových příležitostí. Obraz hry se o něco zlepšil až v druhém poločase, kdy domácím začaly docházet síly. V 18.minutě si Neveklov vytvořil první stoprocentní gólovou šanci, ale zakončující hráč přestřelil zcela odkrytou branku. O pět minut později zlikvidoval L.Mošnička samostatný nájezd a do třetice jsme odolali v 29.minutě, kdy náš brankář skvěle vyrazil střelu z trestného kopu. V 30.minutě ovšem domácí využili nařízenou penaltu a šli zaslouženě do vedení 1:0. O minutu později se do zakončení na druhé straně dostal J.Lhota, ale jeho křížná střela mířila půl metru vedle. V 33.minutě se do dobré pozice po rohu dostal J.Čejda, ale brankář dokázal jeho hlavičku s pomocí břevna vytěsnit. V 43.minutě domácí výborně vyřešili brejkovou situaci 2 na 1 a zvýšili své vedení na poločasových 2:0. Do druhé části jsme vystřídali brankáře a šest hráčů, což dávalo tušit, že bychom v závěru měli mít více fyzických sil. Vstup do druhého poločasu nám ovšem vůbec nevyšel, protože po pěkné průnikové přihrávce se jeden z domácích hráčů dostal sám před brankáře Vančáta a krásným lobem zvýšil ve 48.minutě na 3:0. V 52.minutě jsme se dočkali snížení, když se R.Kvěch přistrčil míč do vápna na M.Valentu a ten se střelou k tyči nemýlil – 3:1. V 63.minutě se spolupráce těchto dvou hráčů opakovala. R.Kvěch tentokrát vybojoval míč v souboji s domácím brankářem a míč mířící do zámezí ještě dokázal vrátit před branku, kde se k němu dostal M.Valenta a snížil na 3:2. V 67.minutě se před odkrytou brankou objevil M.Pecholt, ale odražený míč nedokázal usměrnit správným směrem. Vyrovnání přišlo v 69.minutě, když nejdříve J.Dvořák vybojoval míč, předal ho J.Lhotovi, který se uvolnil a střelou z 22 metrů překvapil domácího brankáře – 3:3. V 90.minutě jsme dokonce mohli strhnout vítězství na naší stranu, ale pěkný trestný kop R.Strnada z 25 metrů brankář vyrazil na roh a hlavička P.Kabíčka po jeho rozehrání skončila vedle branky.

 

Příští sobotu (11.srpna) sehraje „B“ mužstvo přípravný zápas se Sp.Příbram „B“ (venku,17:00) a „C“ mužstvo se zúčastní turnaje v Luhách.      

Zpět na články »