Přípravka "A" odehrála čtvrtfinále play-off s Dobříší

[27. 5. 2016 9:11:22]
Přípravka

V nadstavbové části jsme se umístili na třetím místě. Třetí místo nám díky rozlosování dalo za soupeře do čtvrtfinále MFK Dobříš. Čtvrtfinále play off starších přípravek se hraje dvoukolově (doma x venku). My jsme začali tento duel domácím utkáním.

Přípravka „A“ - MFK Dobříš        5:11 (3:3, 2:0, 0:8)
G:Ballon, Krajdl, Sobotka, Brunclík, Pudil


brankář: Matoušek
1.Pšenička, Vybíral, Sobotka, Brunclík, Ballon
2.Křesina, Součková, Krajdl, Pudil, Mašek


Náš první čtvrtfinálový zápas jsme nezačali dobře. Hráči z Dobříše nám během prvních deseti minut dali dva góly a hráli od začátku s větším nasazením a odhodláním. V druhé polovině první třetiny jsme hru vyrovnali, hráli jsme s větším nasazením a podařilo se nám skóre vyrovnat. Druhou třetinu byl vidět fotbal plný osobních soubojů a hezkých akcí. Nám se na rozdíl od hostů podařilo vstřelit branky a dostali jsme se do vedení. Třetí třetinu jsme úplně vypustili a soupeře jsme úplně podcenili. Přestali jsme hrát naši hru a nechali jsme hosty, aby nám ukázali, co umí. Celkově hodnotím tento zápas jako velmi špatný. Z naší stany jsme vypustili celou jednu třetinu a to se nám stalo osudné v boji o lepší celkové umístnění.


 

MFK Dobříš – Přípravka „A“       8:6 (2:1, 3:4, 3:1)
G: Jindráková 2, Pudil, Krajdl, Mašek, Voháňka


brankář: Matoušek
1.Vybíral, Pšenička, Voháňka, Krajdl, Mašek
2.Křesina, Součková, Sobotka, Jindráková, Pudil, náhradník: Brunclík


Odvetu jsem hráli o týden později na hřišti MFK Dobříš. Tento zápas měl úplně jiný průběh než zápas u nás. Bylo to vyrovnané utkání. Přestože se hrálo koncem týdne (po škole), mělo utkání velmi svižné tempo a bylo vidět spoustu pěkných akcí na obou stranách. Oba týmy předvedly velmi pěkný výkon a přítomným divákům se tento zápas musel líbit. Domácí měli více střel na naši branku a to rozhodlo o zasloužené výhře domácího celku. Tento zápas hodnotím velmi dobře. Dobříš je pro nás velmi vyrovnaným soupeřem, a proto jsme si s trenérem Dobříše domluvili přátelské utkání, které se odehraje v přestávce mezi koncem play-off a velkým finále. Našim posledním soupeřem před velkým finále bude kvalitní tým z Nové Vsi. Tento duel rozhodne o jaké celkové místo budeme hrát ve velkém finále. První utkání hrajeme venku (29.5.) a odvetu hrajeme doma na Tatranu 5.6. od 10 hodin.

Všechny Vás moc zveme – přijďte fandit


Honza Krajdl - trenér

Zpět na články »