Výroční členská schůze 2014 (+foto)

[28. 1. 2015 7:09:41]
Výroční členská schůze 2014 (+foto)

V pátek 30.1. 2015 proběhla v klubovně na tribuně výroční členská schůze fotbalového oddílu Tatran Sedlčany, která nebyla v letošním roce volební. 

Účast byla o trochu vyšší než minulý rok, když se dostavilo něco málo přes polovinu členů starších 18 let a několik pozvaných hostů. Bohužel z pracovních důvodů se letos schůze nemohli zúčastnit starosta ani místostarosta města. Přítomen byl stejně jako v minulém roce ředitel příspěvkové organizace SAS (Sportovní areály Sedlčany) pan Pavel Bednář. Předseda fotbalové oddílu Petr Jindrák nejdříve v úvodu zhodnotil rok 2014 z pohledu výboru, poděkoval všem, kteří se jakkoliv na chodu oddílu podílejí, ať už jako trenéři, pořadatelé nebo funkcionáři a v neposlední řadě také všem sponzorům. V další části schůze následovaly zprávy trenérů jednotlivých mužstev. Na rozdíl od minulých let, kdy se nám velmi dařilo v mládežnických kategoriích, tak tentokrát se lépe poslouchaly zprávy od trenérů „áčka“ a „béčka“. Hlavní příčinou problémů v kategoriích starších žáků i staršího dorostu je nedostatek hráčů v daném ročníku. Součástí schůze bylo dále seznámení s hospodařením, z kterého jasně vyplynulo, že po finanční stránce je rozpočet oddílu velmi napjatý, protože je stále větší problém od sponzorů dostat nějaké peníze.  

 

Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých mužstev, kteří obdrželi trofej a drobné dárky:

 

Přípravka „C“ – Filip Matoušek

Přípravka „B“ – Petr Pudil
Přípravka „A“ – Václav Varga
Mladší žáci – Vilém Procházka
Starší žáci – Matěj Bláha
Mladší dorost – Tomáš Procházka

Starší dorost – František Hofman
„B“ muži – Marek Sirotek
„A“ muži – Lukáš Mošnička

 

Dále následovalo vyhlášení  výsledků ankety Fotbalista roku 2014 sponzorované firmou S-B Sedlčany.


1. Lukáš Mošnička     
2. Dominik Němec      
3. Petr Matoušek

 

 

V závěrečné diskuzi se probírala chystaná „fotbalová revoluce“, což je přechod veškeré administrativy spojené s přestupy i zápisy o utkání do elektronické podoby, což nastane se začátkem nové sezóny. Dále byla zmíněna probíhající rozsáhlá rekonstrukce sociálních zařízení a šaten v budově stadionu. Jako vždy došlo i na zásadní otázku výstavby hřiště s umělým povrchem. Odpověď na tuto otázku byla tentokrát ze strany zástupce města optimistická a podle všeho je začátek výstavby v letošním roce blíže, než kdykoliv předtím, a to především díky dobrým výsledkům komunálních voleb.  

 

 

-- FOTOGALERIE --  

Zpět na články »