Tatran v druhém přípravném zápase nestačil na ligový dorost 1.FK Příbram

[25. 7. 2019 8:02:38]
Tatran v druhém přípravném zápase nestačil na ligový dorost 1.FK Příbram

„A“ muži – 1.FK Příbram „U19“    2:4 (2:1)

 

Sestava (1.poločas):
Glogar - Hájek, L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, Repetný, K.Kvěch, M.Dvořák, Čipera, Sochůrek, D.Krůta

Utkání začali lépe hosté, kteří napadali rozehrávku a dostávali se často k míči. Vytvořili si i šanci, ale míč skončil těsně vedle. Po patnácti minutách si vytvořili dvě gólové šance i hráči Tatranu. Nejdříve po přihrávce Čipery Sochůrek s přispěním brankáře trefil břevno a vzápětí postupoval stejný hráč sám na brankáře, ale míč skončil vedle. Ve 23.minutě šli do vedení hosté - 0:1. Následně Tatran zvýšil aktivitu a Repetný po kolmici od Kdolského vyrovnal. Tatran pokračoval v tlaku a ve 39.minutě trefil Repetný tyč, míč se odrazil k Čiperovi, ale brankář skvělým zákrokem jeho dorážku vyrazil. Přesto šel Tatran do vedení ve 44.minutě, když Kdolský vybojoval míč, posunul ho na Dvořáka, který obešel několik hráčů a zavěsil na 2:1.

 

Sestava: (2.poločas)
F.Dřevojan -Doubrava, L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, Mejdrech, Bláha, K.Kvěch (70.Repetný), V.Lípa, L.Matoušek, Sochůrek (70.Čipera)

 

I tato mladá sestava nezklamala a vytvořila si brankové šance, které bohužel neproměnila. A tak hosté zápas otočili ve svůj prospěch. Nejdříve vyrovnali v 53.minutě a následně góly v 65., 74 minutě výsledek otočili na konečných 2:4.

 

Další zápas hrajeme v neděli od 18.00 hod. ve Voticích.

 

Zpět na články »