Poslední přípravné utkání sehrálo „A“ mužstvo na Dobříši a na penalty zvítězilo

[26. 7. 2021 10:29:01]
Poslední přípravné utkání sehrálo „A“ mužstvo na Dobříši a na penalty zvítězilo

MFK Dobříš – „A“ muži    1:1 (1:0) pen. 5:6

G: Kdolský

 

Sestava:
Glogar – Repetný, L. Brotánek, Krotil, Hanuš, Soldát, M. Dvořák, Kdolský, D. Čipera, Habart, Haas

Střídal: Schwarz

V generálce na novou sezónu jsme nastoupili na hřišti tradičního rivala z Dobříše. Bohužel z různých důvodů nám chyběli D. Krůta, M. Krůta, Hašek, Novotný, Sosnovec, Sochůrek, M. Sirotek, Kouklík a L. Dřevojan. Od začátku tak nastoupil Petr Haas, který se po těžkém zranění a více než dvouleté odmlce dostává pomalu do optimální fyzické kondice. V zápase se v útoku prostřídal se Schwarzem, více hráčů jsme k dispozici neměli. Na levé straně obrany nastoupil náš odchovanec Marek Hanuš, posila se zkušenostmi z vyšších soutěží.

V dusném odpoledni se hrál vyrovnaný zápas bez většího počtu gólových příležitostí. My jsme měli trochu větší kvalitu na míči, soupeř byl zase důraznější v osobních soubojích. Hrálo se převážně od vápna k vápnu. Domácí se ujali vedení ve 27. minutě, kdy jsme ztratili míč na levé straně, a po přesném centru hlavičkoval do sítě Šrain. Na konci poločasu mohli domácí vedení navýšit, ale Glogar výborně zlikvidoval střelu samotného útočníka a i následnou dorážku.

V druhém poločase jsme měli více ze hry a v 79. minutě se nám podařilo vyrovnat. Pěknou akci rozjel Dvořák, do levého křídla uvolnil Habarta, který přesným centrem po zemi oslovil Kdolského a ten z první trefil k pravé tyči - 1:1. Hned po dvou minutách jsme mohli skóre otočit. Dvořák proniknul z levé strany do vápna a Haas jen o kousek nedoskočil na jeho centr před odkrytou částí branky. Následně se míč dostal k Hanušovi, který trefil z 18 metrů břevno.

Po dohodě trenérů jsme si v po závěrečném hvizdu vyzkoušeli penaltový rozstřel. Prvních pět exekutorů na každé straně bylo úspěšných. Na naší straně se trefili: Soldát, Brotánek, Habart, Hanuš, Kdolský. V šesté sérii byl úspěšný Glogar, který se pak ujal i exekuce a penaltu s přehledem proměnil.

 

V neděli 1. srpna od 17:00 zahájíme novou divizní sezónu na domácím hřišti se Spartakem Soběslav. Těšíme se na naše výborné fanoušky a doufáme, že nám pomůžou k úspěšné premiéře.

Zpět na články »