Po porážce v prvním přípravném zápase přišla tentokrát remíza (+ další program)

[19. 7. 2021 10:23:55]
Po porážce v prvním přípravném zápase přišla tentokrát remíza (+ další program)

Komárov – „A“ muži    4:4 (2:3)

 

Sestava 1. poločas:
L. Dřevojan, - Novotný, L. Brotánek, Sosnovec, M. Krůta, Hašek, Kdolský, M. Dvořák, Soldát, D. Krůta Krotil

Zápas začal náporem Tatranu, když David Krůta obral soupeře o míč a hned jsme kopali dva rohy za sebou. Poprvé jsme se radovali v 5. minutě, Hašek našel Davida Krůtu a ten poslal Tatran do vedení 0:1. V deváté minutě po přihrávce Novotného navýšil skóre Krotil na 0:2. V 11. minutě po brejku snížili domácí na 1:2. My jsme měli neustálý tlak, ale domácí obrana odolávala do 27. minuty, to zahrával rohový kop Kdolský a Brotánek lobem přes brankáře zvýšil na 1:3. Domácí pustil pomezní rozhodčí do dvoumetrového ofsajdu a vzniklou situaci řešil Soldát za cenu penalty. První střelu stačil Dřevojan vyrazit, ale na dorážku už byl krátký - 2:3. Do druhého poločasu poslal trenér naše mladíky.

 

Sestava 2. poločas:

Glogar - Sosnovec, L. Brotánek, Krotil, M. Sirotek, Hašek, Habart, D. Čipera, Novotný, Sochůrek, Schwarz

 

Naše hra trochu ztratila na kvalitě, ale rozhodnutí trenéra bylo správné. Přátelské zápasy se hrají i proto aby si hráči, kteří skončili v dorostu, zvykli na dospělý fotbal. Naši hráči byli více na míči, ale gólové příležitosti chyběli. A tak domácí využili skuliny v naší obraně a v 60. minutě vyrovnali na 3:3. V 77. minutě se domácí, po přísně odpískaném trestném kopu, dostali střelou přes zeď do vedení 3:4. V 79. minutě Brotánek vyrovnal z penalty po faulu na Sochůrka - 4:4. Určitě jsme předvedli lepší výkon než proti Dražicím, hlavně v prvním poločase.

 

Další zápas hrajeme v pátek od 18.00 hod proti Tochovicím na domácím hřišti a v neděli zakončíme přípravu v Dobříši od 17.00 hod.

 

Zpět na články »