Ohlasy na historicky první domácí divizní zápas Sedlčan

[18. 8. 2015 23:07:27]
Ohlasy na historicky první domácí divizní zápas Sedlčan

 

Výborný fotbal, skvělí fanoušci, komplimenty z obou stran ...

Vážený pane předsedo,

 

dovolte mi, abych vám jménem našeho klubu vyjádřil obdiv a poděkování za výbornou atmosféru a diváckou kulisu našeho vzájemného nedělního utkání, kterou by mohla závidět i řada druholigových týmů. Pro řadu z našich hráčů to možná byl zážitek, který se již nemusí nikdy opakovat.

Myslím, že nejlépe to svými slovy vystihuje asistent trenéra a dlouholetý kapitán našeho týmu Marian Geňo: "Chtěl bych poděkovat všem fanouškům(1480!!!), kteří dorazili na tento zápas a vytvorili užasnou fotbalovou kulisu.. Samozřejmě velký dík patří i našim fandům.. Ti byli také úžasní.."

 

Vladimír Šenflok

1.FC Karlovy Vary a.s. 

 

 

Vážený pane Šenfloku,

 

chtěl bych vám také poděkovat za vaší reakci na náš vzájemný zápas, který se určitě musel líbit a každý si jej musel užít. Chci vás požádat, zda můžete poděkovat vaším fanouškům, kteří přispěli ke skvělé atmosféře a zaslouží velkou poklonu za neúnavné povzbuzování vašeho týmu. Zároveň velká poklona za jejich reakci po skončení zápasu, kdy neváhali a uklidili zbytky po jejich krásné pyrotechnické vložce. Myslím, že pro takové zápasy všichni děláme fotbal a jsou pro nás a pro hráče největší odměnou.

 

Přeji vám, ať se v soutěži daří a více takových zápasů.

 

Petr Jindrák

předseda FO

TJ Tatran Sedlčany

 

Zpět na články »