Obě mužstva mladších žáků zůstala tento víkend bez bodu

[25. 4. 2019 8:03:04]
Obě mužstva mladších žáků zůstala tento víkend bez bodu

V neděli 21.4.2019 odehrály své zápasy obě družstva mladších žáků. „Áčko“ nestačilo v krajském přeboru na Spartak Příbram a bohužel se nedařilo ani „béčku“, které prohrálo v Milíně.  

Krajský přebor mladších žáků – skupina A

 

Mladší žáci „A“ - SK SPARTAK Příbram     2:5 (2:4)


 Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  Petr Pudil – Tomáš Hodouš; Jiří Novák – Matěj Pešta – Jakub Hodouš;  David

             Barták - Daniel Vondra

        2,  Michal Stibor – Šimon Macháček – Jan Timofte – Petr Moudrý - Jan Kuthan 

 

Střelci branek: 1x D. Barták, 1x D. Vondra

 

Zápas se hrál za krásného slunečného počasí. Začátek zápasu patřil domácím. Již ve 2 min. si pěkně naběhl David Barták na kolmou přihrávku a technickou střelou přehodil vybíhajícího brankáře – 1:0. Následně se hrála vyrovnaná hra s příležitostmi na obou stranách. Hosté se začali střelecky prosazovat po 16 min zápasu a do konce poločasu dokázali vstřelit 4 branky. Nám se podařilo snížit ve 29 min. na 2:4, když branku vstřelil D. Vondra.
Druhý poločas pokračoval v bojovné hře s příležitostmi na obou stranách. Důraznější hosté dokázali naše útočné akce ubránit, anebo střely pochytal brankář hostů. Přes veškerou snahu jsme nedokázali vstřelit branku. Naopak SPARTAK přidal ve 36 min. 5.branku a upravil výsledek na 2:5. Další branky již do konce zápasu nepadly.  Přes porážku si mužstvo zaslouží pochvalu za bojovnost. Po 19 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 23 bodů a skóre 60:59.  Další jarní mistrovský zápas hrajeme v sobotu 27.4.2019 s TJ Viktoria Vestec na jeho hřišti.

 

 

Okresní přebor mladších žáků – skupina o přeborníka

 

TJ LIGMET Milín – Mladší žáci „B“    7:1 (4:0)

 

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek  

1,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba ; Antonín Plachý - Matěj Macháček - Alex Dembélé ;   

      Petr Moudrý -  Michal Stibor  

2,   Jakub Rozvoda - Petr Nevlida - Michal Pšenička

 

Branku vstřelil:  1x J. Rozvoda

 

Už před zahájením utkání bylo zřejmé, že nás čeká těžký soupeř. Výšková a váhová převaha soupeře byla značná, neboť v našem týmu nastoupili pouze 2 hráči r. 2006, 5 hráčů r. 2007 a 4 hráči r. 2008, zatímco celá základní 8 soupeře byla z hráčů r. 2006 a zbytek bylo 7 hráčů r. 2007. 

V úvodu zápasu byla hra vyrovnaná, domácí se však dvěma šťastnými góly dostali do vedení a podařilo se jim tak otupit snahu našich hráčů, kteří pak dělali chyby, které soupeř trestal.

Domácí hráči svou větší fyzickou sílu dál využívali v rychlostních soubojích a při hře 1 na 1. Tuto jejich výhodu se nám v některých částech utkání dařilo eliminovat kolektivním výkonem a bojovností. Po prostřídání sestavy jsme však byli víc pod tlakem domácích a potvrdilo se tak pravidlo, že všichni hráči mohou útočit a všichni musí bránit. Bránění soupeřových útoků nás stálo spoustu sil, které nám pak chyběli při našich útočných akcích.

Po 5. kole jarní nadstavbové části mladších žáků  okresního přeboru jsou v tabulce na 6.místě. Další mistrovský zápas odehrají mladší žáci „B“ venku s MFK Dobříš v neděli 12.5.2019 od 10,00 hod.

 

Zpět na články »