Obě družstva mladších žáků o poločase prohrávala, ale nakonec je z toho šest bodů

[10. 10. 2018 10:48:04]
Obě družstva mladších žáků o poločase prohrávala, ale nakonec je z toho šest bodů

Mladší žáci "A" výborně otočili zápas krajského přeboru v Hořovicích, kde již prohrávali 0:3. Obrat se povedl i "béčku", které o poločase prohrávalo 2:3, ale nakonec si z Prostřední Lhoty také veze vítězství.

Mistrovský zápas – krajský přebor mladších žáků – skupina A

 

SK Hořovicko – Mladší žáci „A“       4:5 (3:2)

 

 

V neděli 7.10.2018 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje.

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   Petr Pudil – Tomáš Hodouš; Šimon Macháček –  Jakub Hodouš;  David Barták - Matěj Černý -   

      Daniel Vondra

2,   Michal Stibor – Matěj Macháček; Matěj Pešta – Jan Novotný; Jan Kuthan -  Jan Timofte

  

Branky: 3x M. Pešta, 1x P. Pudil, 1x J. Timofte

 

Zápas se hrál za dobrého slunečného počasí. Začátek zápasu našim hráčům nevyšel. Hned v 1 min. jsme obdrželi první branku, ve 13 min a 15 min. jsme obdrželi další dvě a rázem bylo skóre 3:0 pro domácí. Naši hráči se snažili a ve 21 min. P. Pudil snížil a v poslední min. prvního poločasu M. Pešta vstřelil druhou branku a upravil výsledek na 3:2 pro domácí.

 
Po důrazné domluvě o přestávce začali naši hráči bojovat a hrát útočně. Ve 37 min. se na pravé straně uvolnil D. Barták a jeho střela se odrazila od zadní tyčky k dobře připravenému J. Timofte pro kterého nebyl problém dorazit míč do sítě domácích a vyrovnat. Ve 42 a 49 min se 2x prosadil M. Pešta a upravil stav skóre na 3:5 v náš prospěch. V 54 min. domácí snížili z pokutového kopu a víc už jim naši hráči nedovolili. Po sedmi odehraných zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 9 bodů a vyrovnaným skóre 25:25.

Další zápas hrajeme v neděli 14.10.2018 od 11,55 hod. na domácím hřišti TATRANU. Soupeřem bude vedoucí tým tabulky Č.L.U. Beroun. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.

 

------------------------------------------------------------------------

 

Mistrovský zápas – okresní přebor mladších žáků
 

 

Mladší žáci „B“ - TJ Prostřední Lhota      6:4 (2:3)

 

V sobotu 6.10.2018 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram.

 

Sestava: 

Brankář:  Filip Fajfrlík

1,  Ondřej Špánek – Petr Pudil;  Antonín Plachý - Matěj Macháček - Petr Moudrý;  Ladislav  

     Skalický – Michal Stibor

      

2,  František Hrdlička - Daniel Vondra;  Alex Dembélé – Šimon Macháček - Petr Nevlida ; Michal 

     Pšenička -  Jakub Rozvoda

                           

Hrálo se za pěkného fotbalového počasí na umělé trávě. Lépe začali hosté, když již ve 3 min. vstřelili první branku. Domácí se nedali a v 6 min. P. Moudrý vyrovnal. Potom se hrál fotbal, kde se všichni snažili, ale branky nepadaly. Nejdříve se radovali hosté, když se v 19 min trefil opět hráč č.

10 Dragoun. O dvě min. později přidali hosté další branku a ujali se vedení 1:3. Do konce prvního poločasu se podařilo domácím snížit. Branku vstřelil ve 28 min. Michal Pšenička a poločas skončil vedením hostů 2:3.

Ve druhém poločase se obraz hry začal měnit. Naši hráči začali lépe kombinovat a soupeři ubývali síly. Ve 34 min. vyrovnal A. Dembélé. Ve 38 min přidal 4 branku J. Rozvoda. Potom ještě v 48 min vyrovnala slečna Lánská na 4:4. Konec zápasu již dohráli naši hráči. V 57 min se konečně trefil Š. Macháček, který po třech vyložený příležitostech trefil až tu poslední. Závěrečnou branku vstřelil v 59 min. opět A. Dembélé a uzavřel skóre na 6:4 pro TATRAN.

Další zápas hrají hráči v neděli 14.10.2018 ve Staré Huti . Zápas s místním TJ  se hraje od 10,00 hod. Sraz nominovaných hráčů je v 8,30 hod. na hřišti TJ TATRANU.  Nominaci upřesní trenéři.

 

 

Zpět na články »