Nejstarší přípravka odehrála před začátkem jara přípravné zápasy

[27. 4. 2016 12:31:08]
Nejstarší přípravka odehrála před začátkem jara přípravné zápasy

Mladé sedlčanské naděje sehráli sérii přípravných zápasů před odvetami mistrovských utkání. Celkem jsme se střetli se třemi soupeři.

Sedlec-Prčice – Přípravka „A“         11 : 8    (1:3, 5:2, 5:3)

První přípravné utkání jsme sehráli v Sedlci-Prčici s tamní přípravkou. Utkání jsme hráli na tréninkovém hřišti systémem 5+1 a 3 x 20 minut. Naše přípravka se nesešla v plné sestavě a hned to bylo vidět. Začali jsme docela dobře. První třetina byla vyrovnaná, plná osobních soubojů. Domácí jsme přehrávali a i celkové skóre hovořilo v náš prospěch (3:1). Druhou třetinu lépe začali domácí a z naší strany jsme nepředvedli stejný výkon a nasazení jako v první třetině. Výsledkem bylo lepší skóre pro domácí (5:2). Třetí třetinu jsme opět domácí přehrávali a převážně se hrálo na jednu branku. Skvělý výkon domácího brankaře a naše slabé zakončení jinak pohledných akcí vedlo k celkové výhře domácího týmu 11:8. Celkově hodnotím tento zápas za dobrý.

Střelci golů: Ballon 3x, Sobotka 2x, Brunclík, Krajdl, Mašek

 

Přípravka „A“ – 1.FK Příbram (2006)         22 : 12   

Jako druhé přípravné utkání jsme hráli doma proti 1.FK Příbram ročník 2006 a mladší. S trenérem jsme domluvili, že utkání sehrajeme systémem 5+1 a 4 x 20 minut – 2 týmy budou hrát současně (mladší přípravka + starší přípravka). Z Příbrami přijeli dva týmy a i Sedlčany měli dva týmy (mladší pod vedením trenéra D.Pudila).

Zápasy byly velmi vyrovnané. Hrálo se ve svižném tempu a bylo vidět, že oba týmy chtějí hrát pěkný fotbal, což se všem muselo líbit. Padalo hodně golů a i o pěkné akce nebyla nouze a to z obou stran. Toto přípravné utkání bylo pro obě strany velkým přínosem a celkově ho hodnotím velmi pozitivně.

Střelci golů: Ballon 6x, Mašek 6x, Brunclík 4x, Voháňka 2x, Vybíral, Křesina, Jindráková a Krajdl 1x

 

Přípravka „A“ – Nová Ves           21 : 4        (10:1, 4:1, 7:2)

Jako poslední soupeř v naší přípravě byla Nová Ves, která hraje ve druhé skupině o 1. až 8. místo a proto jsme čekali velmi kvalitního a těžkého soupeře. Bohužel malí fotbalisti z N.Vsi přijeli v oslabené sestavě a bylo to na hřišti vidět. Naše přípravka soupeře jasně přehrávala a většinu času se hrálo pouze na jednu branku. Hrál se pěkný fotbal plný hezkých akcí převážně z naší strany - bylo se na co dívat a myslím, že naše hra musela diváky, kteří přišli bavit. Celkově tento zápas hodnotím velmi dobře nejen pro velké nasazení, ale i proto, že se opět prosadila střelecky většina našeho týmu.

Střelci golů:
Voháňka 7x, Brunclík 4x, Pšenička 3x, Pudil 2x,Jindráková 2x, Součková, Mašek a Matoušek 1x

 

Honza Krajdl - trenér 

Zpět na články »