Na závěr podzimu dokázaly oba dorosty porazit SK Rakovník

[21. 11. 2016 9:51:34]
Na závěr podzimu dokázaly oba dorosty porazit SK Rakovník

Krajský přebor – skupina A
12. mistrovské utkání: 19.11.2016 (hřiště: Tatran)

Starší dorost – SK Rakovník             4:1 (1:0)
G: Procházka 2, Čejda, Krůta  
(A: Matoušek 2, Bláha)


Sestava:
F.Dřevojan (85.L.Dřevojan) – Počepický, Hofman, Stibor (85.Hrbek), Míka (46.Čejda, 75.Křížek) – Špaček, Žirovnický (65.Bláha), Matoušek (81.Čapek), Sirotek – Krůta, Procházka

Fotogalerie z utkání staršího + mladšího dorostu: ZDE (T.Žirovnická + M.Žirovnický)


Bez několika hráčů z kádru staršího dorostu jsme nastoupili k poslednímu podzimnímu zápasu proti SK Rakovník. Na lavičce náhradníků jsme ovšem měli k dispozici velmi kvalitní náhradníky z mladších. Bohužel i několik dalších našich hráčů nastupovalo se zdravotními problémy a navíc někteří po stužkovacím večírků maturantů... Asi největším problémem bylo zranění kolene našeho brankáře, ale ten se obětoval a zápas stejně odchytal (následně v neděli i za „B“ muže!). Kluky jsme upozorňovali, že se bude jednat o velmi náročný zápas, a to i z toho důvodu, že za Rakovník hraje nejlepší střelec soutěže. A byl to právě on, který se během první pětiminutovky dokázal natlačit do dvou dobrých šancí, ale naštěstí bez gólového zakončení. V 16.minutě hostující obránci tečovali střelu T.Procházky a ta orazítkovala tyčku. V 26.minutě už se měnilo skóre, když L.Matoušek našel dlouhým pasem rozběhnutého T.Procházku a ten se v zakončení nemýlil – 1:0. V 37.minutě zahrozil soupeř, když nastřelil břevno. V 47.minutě se do další šance tlačil aktivně hrající T.Procházka a následně v akci pokračoval střídající D.Čejda, ale branka nepadla. V 52.minutě zahrozil soupeř, ale náš brankář byl pozorný. Bohužel v 55.minutě už nemohl nic dělat a Rakovník vyrovnal na 1:1. Po obdržené brance začali kluci ještě více bojovat, což brzy přineslo úspěch. Nejdříve v 63.minutě nastřelil L.Matoušek tyčku, ale v 65.minutě se individuálně prosadil D.Krůta a poslal nás do vedení 2:1. V 66.minutě postupoval T.Procházka sám na brankáře, ale neproměnil. V 72.minutě hlavičkoval M.Bláha těsně vedle levé tyčky. O minutu později ovšem tentýž hráč  začal akci, kterou úspěšně dokončil T.Procházka – 3:1. V 74.minutě obrovská příležitost P.Sirotka. V 75.minutě zahrával L.Matoušek roh, na centr si naskočil D.Čejda a přesnou hlavou do horního rohu branky zvýšil na 4:1. V závěru utkání se ještě soupeř dostal do dvou velkých šancí, ale obě výborně vyřešil F.Dřevojan v naší brance.

Po podzimu jsme nakonec obsadili v tabulce sk.A druhé místo, když ztrácíme na Spartak Příbram pouze bod, a za námi je také o bod Hořovicko.       


-----------------------------------------------------------------------------------

 

Mladší dorost – SK Rakovník         2:1 (1:0)
G: Chocholoušek, Čejda

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo - Čejda, Bláha, Kouklík, Vyskočil – Chocholoušek, Nováček

Střídali: Čapek, Kopelent, Procházka, Machovský, Kopp, Voslář


Těžký zápas na špatném terénu, ale prakticky celý zápas byl domácí tým lepší a soupeř snížil až v závěru.

Zpět na články »