Na těžkém terénu vybojovalo "A" mužstvo další tři body (+ video)

[18. 10. 2015 20:27:53]
Na těžkém terénu vybojovalo

Čížová – „A“ muži 2:4 (1:3)

 

Sestava:

Capouch – Řehák (65.Lípa), Brotánek, Vystyd, Pešek (88.Sůsa), Kdolský, Kvěch (88.Kvěch), Matoušek (74.Sirotek), Dvořák (74.Haas), Senft, Soldát 

Videozáznam utkání: ZDE

 

Začátek našim hráčům vůbec nevyšel, a než se stihli na velmi nekvalitním hřišti rozkoukat, tak už prohrávali 1:0. Hned v první minutě se chyby dopustil Honza Vystyd, když měl na starost nejlepšího domácího hráče Jirouše a ten přihrál do strany na úplně volného hráče, který skóroval na 1:0, nevím kde byl jeho hlídač Řehák. Tatran se rychle oklepal, Matoušek vniknul do pokutového území, kde byl asi faulován brankářem, ale kopal se jen roh. Ve 20. minutě volala po gólu střela Dvořáka, ale ta těsně minula branku. Ve 22. minutě bylo vyrovnáno, Matoušek nádherně uvolnil Kdolského, pro kterého nebyl problém vyrovnat na 1:1. Za dvě minuty na to zakončoval Matoušek a tečovaná střela skončila těsně vedle a kopal se roh. Tatran pokračoval v nátlakové hře. V 31. minutě kopali domácí roh, Capouch vyrazil na Peška, ten prodloužil na Dvořáka, který rychle zatáhl míč, našel Kvěcha, který se otočil kolem stopera a do protipohybu brankáře poslal Tatran do vedení 2:1. Capouch jako vždy kraloval v pokutovém území a mohl mít asistenci, když jeho dlouhý výkop našel Soldáta, ale obrana jeho střelu odvrátila. Na přání našich skvělých diváků, kterých bylo na zápase víc než domácích příznivců si udělal Matoušek slalomové tyčky ze tří hráčů kolem čáry v pokutovém území a vyzval Soldáta, aby dal ve 43.minutě „šatňáka“ - 3:1 pro Tatran.

Druhý poločas začal standartkama domácího mužstva, ale bez efektu. Naše obrana pracovala na 100%. A když v 59. minutě přihrál Matoušek Senftovi, který obešel obránce a potom i brankáře a zavěsil na 4:1, dá se říci že bylo vymalováno. O navýšení skóre se pokoušeli Matoušek, Senft, Haas a Kdolský. V 77. minutě jsme naprosto zbytečně inkasovali, a tak zápas skončil 4:2 pro Tatran. Nejlepší hráči byli Matoušek, který byl u všeho, Senft který gól dal a navíc na něj bylo nejvíc faulů, Kdolský, který má neuvěřitelný fyzický fond. Ostatní hráči splnili to co řekli před zápasem, že získáme tři body. Další důležitý zápas hrajeme v sobotu v Hořovicích od 14.30 hod. K zápasu opět jedeme auty.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

Zpět na články »