Na druholigového soupeře jsme nestačili a s pohárem se loučíme v prvním kole

[17. 8. 2020 8:13:24]
Na druholigového soupeře jsme nestačili a s pohárem se loučíme v prvním kole

MOL CUP – 1.kolo

„A“ muži – FC Slavoj Vyšehrad  0:6 (0:2)

 

Sestava:
L.Dřevojan - Repetný, Řehák, Kdolský, M.Krůta, D.Krůta (66.Doubrava), Novotný, M.Dvořák (86.Sochůrek), Soldát (66.L.Brotánek), D.Čipera (46.K.Kvěch), Hašek

Fotogalerie z utkání: ZDE (David Štverák)


Od začátku zápasu nám plný stadion vytvářel proti druholigovému soupeři vynikající prostředí, za což mu patří dík celého mužstva. Hosté šli do vedení v 6.minutě brankou Vandase po nedorozumění v naší obraně - 0:1. V 10.minutě mohlo být vyrovnáno, to vytvořil tlak na brankáře Hašek, míč se dostal k Čiperovi, který viděl prázdnou branku, kterou se snažil trefit technickou střelou. Míč do branky směřoval, ale hostující brankář stačil ještě míč chytit, škoda že David nevystřelil prudce. V 15.minutě se prosadil po špatném vyběhnutí našeho brankáře odchovanec Tatranu v barvách hostů Suchan - 0:2. Do konce poločasu obětavě naši hráči bránili a co prošlo pochytal Dřevojan.

Do druhého poločasu poslal trenér Šach na hřiště Kvěcha a ten byl u naší šance ve 49.minutě. To unikl Repetný, který vystřelil a hostující brankář míč vyrazil na Kvěcha, který ale střílel vedle. V 55.minutě kopali hosté roh a my jsme tradičně propadli při standardce a nepokrytý Vandas zvýšil na 0:3. Další příležitost ke vstřelení branky jsme si vytvořili v 60.minutě, když si na kolmou přihrávku D.Krůty naběhl Repetný, který postupoval se strany sám na branku, ale jeho střelu hostující brankář na dvakrát zlikvidoval. V 66.minutě jsme na hřiště poslali dvě čerstvé síly a ty se nestačili ani rozkoukat a bylo to po brance střídajícího Poučka 0:4. Potom předvedl náš nejlepší hráč Dvořák úžasné sólo přes několik hráčů, kdy se dostal do pokutového území a po jeho střele se kopal roh. V 77.minutě propadla naše obrana na levé straně, které unikl Laňka a zvýšil na 0:5. Když už to vypadalo že utkání skončí bůrem, vyslal v 91.minutě z dvaceti metrů nechytatelnou střelu Kříž a uzavřel skóre na 0:6 - byla to nejhezčí branka zápasu. Naše mužstvo zaslouží pochvalu za bojovnost, kterou ocenili i naši diváci dlouho trvajícím potleskem. Teď už nás čeká mistrovské utkání, které hrajeme v sobotu od 17.00 hod.na hřišti v Soběslavi.

 

Zpět na články »