Muži absolvovali soustředění v Sušici (+ přípravný zápas)

[29. 1. 2018 11:21:52]
Muži absolvovali soustředění v Sušici (+ přípravný zápas)

Fotbalisté Tatranu Sedlčany absolvovali v Sušici krátké zimní soustředění. Opět nás čekalo pěkné prostředí na trénování, kterého jsme maximálně využili. Zároveň se nám vydařilo počasí, a tak panovala spokojenost. Hráči měli k dispozici umělou trávu, posilovnu a možnost využít bazén, vířivku a saunu. 

Celé soustředění proběhlo bez problému, hráči odtrénovali všechny jednotky a pozitivum bylo, že se nám nikdo nezranil. Obrovskou pochvalu zaslouží personál hotelu Gabreta, kde jsme se cítili jako doma. Po všech stránkách bylo o nás vzorně pečováno, ještě jednou díky. Na závěr soustředění jsme sehráli přátelský zápas s domácím mužstvem, které po sestupu z divize hraje krajský přebor. Naši hráči si s chutí zastříleli.

 

TJ Sušice – „A“ muži   0:9 (0:4)

 

Sestava:
Glogar /Hrůša/ - Hofman, Vystyd, Brotánek, Repetný, Hájek, Kvěch, Kdolský, Sirotek, Haas, Krůta (střídali: 46. J.Dvořák, 46. Všetečka, 60. Otradovec)

 

Od začátku zápasu měli naši hráči převahu a bylo otázkou času kdy dáme gól. První padl v 6. Minutě, to utekl po straně Repetný, nahrál do pokutového území Haasovi a ten se prosadil - 0:1. V 17. minutě došlo k faulu v blízkosti rohu, centru se ujal Sirotek, který našel v pokutovém území hlavu Hofmana a bylo to 0:2. Ve 24. minutě se znova do střelecké listiny zapsal Haas, když ho kolmicí našel Kdolský - 0:3. Ve 39. minutě si připsal Haas první hattrick jarní sezóny po přihrávce Kvěcha - 0:4. V prvním poločase nás domácí určitě prověřili víc než ve druhém poločase, ale nám se dařily jak narážečky, tak dlouhé přihrávky na nabíhající hráče. Ve druhém poločase v 58. minutě Kdolský obral soupeře o míč a nádhernou střelou přes celou branku do šibenice posunul skóre na 0:5. Další hezká přihrávka na nabíhajícího Sirotka v 64.minutě, následoval centr do pokutového území na nabíhajícího Hájka a skóre se změnilo na 0:6. Za tři minuty jsme kopali roh a udála se neuvěřitelná situace. Všichni naši hráči se postavili na velké vápno, soupeř udělal to samé. Když Kdolský centroval rozeběhnul se jediný Vystyd, domácí na něj nezareagovali a Honza pohodlně hlavou zavěsil - 0:7. V 73. minutě si udělal Krůta z domácích hráčů slalomové tyče, obešel i brankáře a před prázdnou branku naservíroval míč Otradovcovi, který neměl problém dát gól - 0:8. Skóre uzavřel Krůta, kterému míč naservíroval Všetečka - 0:9. Některé pěkné akce jsme ještě zahodili a hlavně střelba z okolí velkého čtverce byla nepřesná. Vítězství se nesmí přecenit, hlavní prověrka připravenosti našeho mužstva se teprve blíží a kvalitní soupeři nás čekají už v sobotu na turnaji v Příbrami, kde od 10 hodin hrajeme s domácím Spartakem.

 

Fotogalerie 

Zpět na články »