MOL cup - 2.kolo: Tatran se proti ligovému týmu držel dlouho na dostřel, ale nakonec inkasoval šest branek

[26. 8. 2021 8:04:48]
MOL cup - 2.kolo: Tatran se proti ligovému týmu držel dlouho na dostřel, ale nakonec inkasoval šest branek

„A“ muži – SK Dynamo České Budějovice   0:6 (0:2)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, L.Brotánek (46.Novotný), Sosnovec, Hanuš (46.M.Sirotek), Hašek, M.Dvořák (46.Haas), Kdolský (46.Sochůrek), M.Krůta (60.D.Krůta), M.Habart, Krotil

Fotogalerie z utkání: ZDE (David Štverák)

Fotogalerie z utkání: ZDE (Vojtěch Konopištský)

 

Zápis o utkání k nahlédnutí: ZDE

 

Zatímco předchozí dvě divizní porážky v poměru šest nula byly velmi nepříjemné, tak tentokrát se za tento výsledek nemusíme stydět, protože jsme se utkali s prvoligovým týmem. Naopak jsme byli hlavně v prvním poločase důstojným soupeřem. Zápas začal náporem hostů, kteří kopali hned do dvacáté minuty šest rohů a jeden trestný kop. Všechno naše obrana odvrátila a trestný kop z hranice šestnáctky šel vysoko nad. Ve 20. minutě šli hosté do vedení po hlavičce Michala Škody - 0:1. Po obdržené brance spadl z našich hráčů respekt ze soupeře a rovněž zahrozili. Mezi 23. a 27. minutou jsme kopali tři rohy a hlavně střela Dvořáka volala po brance, ale brankář hostů jeho bombu vyrazil. Hosté zahrozili ve 41. minutě, ale z metru stříleli vysoko nad. Už to vypadalo, že se půjde do kabiny za stavu 0:1, když se v našem pokutovém území hezky uvolnil Mršič a střelou přes celou branku zvýšil na 0:2.


Trenér poslal do druhého poločasu čtyři nové hráče a Glogar se měl co ohánět. Až do 57. minuty ovšem držel přijatelné skóre. V 55. minutě přišla pohledná akce naši hráčů, Sirotek zatáhl míč ke čtverci hostů, v pokutovém území našel Sochůrka od něj míč putoval k Novotnému, který našel nabíhajícího Haška a ten rybičkou hlavičkoval těsně vedle zadní tyče. Potom rozehráli hosté roh na Škodu, který z dvaceti metrů trefil šibenici, bohužel proti němu nikdo nevystoupil – 0:3. Potom přišlo pět černých minut, kdy hosté navyšovali skóre. V 60. minutě napodobil Škodu Mršič - 0:4, 62. minuta brejk Akpan zavěsil na 0:5, 65. minuta Hellebrand - 0:6. Hráči Tatranu toužili po brance po přiťuknutí Haase střílel Krůta David těsně nad. Hašek střílel v 75. minutě a brankář hostů kryl. Na začátku poslední desetiminutovky jsme zahrozili po sérii tří rohových kopů. Poslední šanci jsme si vytvořili v 89. minutě, kdy utekl Repetný a šel proti jednomu hráči a po jeho pravé ruce mu nabíhal Habart. Místo přihrávky Jarda střílel, ale brankář jeho střelu chytil. 696 diváků vidělo v nádherné atmosféře pěkný fotbal a to ocenil i soupeř po zápase.

 

Teď nás čeká mistrovský zápas v neděli od 17.00 hod. proti Katovicím. A naši hráči si přejí stejnou návštěvu a stejnou atmosféru s lepším koncem.  

 

 

Nabídka FANSHOPU: ZDE

 

Zpět na články »