Mladším žákům "A" se dohrávka ve Švermově výsledkově nevydařila

[1. 10. 2018 7:03:39]
Mladším žákům

Ve čtvrtek 27.9.2018 sehráli mladší žáci „A“ odložené mistrovské utkání 3. kola v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 18,50 hod. Hřiště: TJ BANÍK – UMT.

TJ Baník Švermov – Mladší žáci „A“      6:2 (2:1)

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

       1,  František Plachý – Tomáš Hodouš; Jakub Hodouš – Matěj Pešta - Michal Stibor; David

            Barták - Daniel Vondra

       2,  Matěj Macháček - Matěj Černý; Jan Kuthan – Šimon Macháček – Alex Dembélé;  Antonín

            Plachý –  Jan Timofte

 

Branky: 14 min. M. Pešta, 53 min. D. Vondra

 

Zápas se hrál večer na umělé trávě za umělého osvětlení. Nástup do zápasu vyšel lépe domácím hráčům.  Již v 5 min. otevřeli skóre a v 10 min. přidali druhou branku. Ve 14 min. snížil M. Pešta po nepovedeném centru z pravé strany, ale se šťastným koncem, protože míč skončil za zády překvapeného brankáře. Do konce prvního poločasu obě mužstva útočila a snažila se soupeře překvapit a vstřelit branku. Stav skóre se již nezměnil, i když příležitostí bylo hodně.
Od začátku druhého poločasu se snažili naši hráči vyrovnat. Pokus o vyrovnání nám zmařili domácí ve 49 min., kdy zvýšili na 3:1. V této části hry se naši starší hráči dopouštěli chyb, které soupeř tvrdě trestal a během dvou min. přidal další dvě branky. V 53 min. vykřesal malou naději D. Vondra, když si naběhl na pěknou přihrávku z levé strany a snížil na 5:2. Domácí nám vzali naději hned 1 min. potom a 6. brankou uzavřeli skóre. Tento zápas nám vůbec nevyšel, i když naši hráči byli domácím vyrovnaným soupeřem. Po pěti odehraných zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 6 bodů a skóre 18:17.

    

 

Zpět na články »