Mladší žáci zahájili jarní část sezóny 2.místem na turnaji, ale v prvních mistrovských zápasech následně nebodovali

[12. 4. 2017 7:48:43]
Mladší žáci zahájili jarní část sezóny 2.místem na turnaji, ale v prvních mistrovských zápasech následně nebodovali

Na začátku jarní části jsme odehráli regionální turnaj pro ročníky 2005 v Obořišti. Hrálo se systémem 2x20 minut a každý s každým.

Obořiště B - mladší žáci    2:7
(Křesina 4x, Brunclík, Pšenička, Krajdl)


Višňová - mladší žáci         2:0


Obořiště A - mladší žáci     0:3
(Pšenička, Voháňka, Součková)

 

Tento turnaj byl pro r.2005 poslední přípravou na mistrovské utkání v krajském přeboru. Celkově jsem byl s výkonem všech hráčů spokojený. Všechny týmy jsme přehrávali a měli jsme více ze hry. Opět se ukázala naše největší slabina a to proměňování šancí. Gólů mohlo padnout daleko víc - naše celkové skóre v tomto turnaji 10:4. Naši mladší žáci obsadili krásné 2.místo a gólman Bert Pudil byl vyhlášen jako nejlepší brankář turnaje.


------------------------------------------------------------


Jarní část v krajském přeboru jsme zahájili doma s týmem Polaban Nymburk. Tento tým je na 7.místě v tabulce a do Sedlčan přijel jako jasný favorit, což potvrdil hned v prvním poločase (0:4). Hosté nás v prvním poločase přehrávali a byli celkově lepší. V druhé půli se hra trochu vyrovnala ale na konečném skóre 1:7 se to neodrazilo.

Druhý mistrovský zápas jsme odehráli na hřišti AFK Pečky. Domácí tým je v tabulce na 9.místě. Tento zápas byl úplně jiný než náš první doma. Hra byla velmi vyrovnaná a na obou týmech byla vidět chuť vyhrát. Soupeře jsme hlavně v druhém poločase přehrávali, ale opět se nám nedařilo naší herní převahu promítnout do skóre. Utkání skončilo 3:1. Naší jedinou branku vstřelil Ondra Štemberk, který svým skvělým výkonem motivuje celý náš tým.


Honza Krajdl – trenér

 

 

Zpět na články »