Mladší žáci odehráli finálový turnaj zimní miniligy (+foto)

[24. 2. 2020 7:46:34]
Mladší žáci odehráli finálový turnaj zimní miniligy (+foto)

V sobotu 22.2.2020 se v Sedlčanech na UMT odehrál poslední z turnajů zimní miniligy mladších žáků. Za příjemného počasí se turnaje zúčastnila tyto mužstva: Sedlčany "A", Spartak Příbram, Dobříš a "béčko" Sedlčan. Jak nakonec vše dopadlo z pohledu pořádajích Sedlčan "A" se podíváme v následujícím článku. 

 

Fotogalerie z turnaje: ZDE (Vojtěch Konopištský), ZDE (David Krátký)

 

První dnešní zápas jsme odehráli s MFK Dobříš. Tento zápas se nám moc nedařilo, hra byla taková ospalá, pomalá, a to se bohužel odrazilo i ve skóre, kde jsme prohráli 0:3.


Druhý zápas proti SK Spartak Příbram, jsme po rozebrání předchozího zápasu hráli daleko lépe, jak v rychlosti, kombinacích, tak i důraznou hrou. Vedoucí branku sice, jako první dal Spartak, ale během chvilky jsme vyrovnali a vzápětí jsme i vedli. Tento duel jsme nakonec bez problémů zvládli a zaslouženě jsme zvítězili 3:1, kde se střelecky prosadili tito hráči: Jakub Hodouš, Daniel Vondra, Tomáš Hodouš.


Poslední naše utkání tohoto dějství jsme odehráli proti TJ Tatran Sedlčany II. Naši kluci si v tomto utkání vytvořili od začátku značný tlak a bylo k vidění i několik krásných akcí. První v tomto utkání se střelecky prosadil Antonín Matoušek a tím otevřel střelnici. Postupně se trefili: David Barták 2x, Michal Stibor 2x, Jakub Hodouš a na konečných 7:0 uzavřel toto klání Michal Pšenička. Bohužel tuto přestřelku odnesl náš Tatranský tým, ale kluci bojovali velmi pěkně a nevzdali se.


Celkový výsledek všech tří miniturnajů je:  

                                    1. MÍSTO – TJ TATRAN SEDLČANY

                                    2. MÍSTO – MFK DOBŘÍŠ

                                    3. MÍSTO – SK SPARTAK PŘÍBRAM

 

Zpět na články »