Mladší žáci mají za sebou další boje v krajském přeboru

[9. 10. 2017 7:00:20]
Mladší žáci mají za sebou další boje v krajském přeboru

Mladší žáci předvedli několik velmi dobrých výkonů, ale neproměňovaní příležitostí je připravilo o více bodů. V následujícím shrnutí se pojďme podívat na hodnocení zápasů se Spartakem Příbram, Berounem, Hořovicemi a Povltavskou akademií.

Spartak Příbram     :      mladší žáci            (2:3, 0:3)

               2                   :             6


branky: Pšenička 2x,Voháňka,Brejšková,Bartáková a Brunclík


Po úspěšném domácím utkání jsme odjeli k dalšímu zápasu na derby do Příbrami. Dlouhodobě se Spartakem máme vyrovnanou bilanci  a proto jsme čekali zajímavé utkání, což se potvrdilo hned v 1.poločase. Ten byl vyrovnaný a hrálo se na obě strany. V druhém poločase jsme domácí tým začali přehrávat a to se projevilo i na konečném skóre a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Celkově musím pochválit celý tým za předvedený výkon a nasazení.




Mladší žáci             :         Č.L.U Beroun       (1:4, 1:5)

             2                    :                   9

 

branky: Brunclík, Bartáková

 

 

Po vítězném derby s Příbramí jsme odehráli další utkání ve čtvrtek s týmem z Berouna. Tento domácí zápas jsme odehráli na Tavernách. Hráči z Berouna nás přehrávali v osobních soubojích a herně byli lepší. Nám se nedařilo úspěšně zakončovat naše útočné akce, což se projevilo na celkovém skóre. Tento zápas hodnotím jako kvalitní a byl pro nás velkým přínosem.

 

 

 

 

Mladší žáci             :           FK Hořovicko       (0:1, 0:0)

             0                    :                     1

 

 

Dalším naším soupeřem, kterého jsme přivítali doma v rámci krajského přeboru byl tým z Hořovicka. Čekali jsme souboj dvou vyrovnaných týmů a naše očekávání se naplnilo. Hráči na obou stranách hráli kvalitní útočný fotbal ve vysokém tempu a přihlížejícím divákům se tento zápas musel líbit. Jen je velká škoda, že ani jedna z našich mnoha akcí neskončila gólem. Toto utkání hodnotím jako velmi dobré a musí opět pochválit celý tým za předvedený výkon.

 

 

 

Povltavská FA        :            mladší žáci           (2:0, 3:1)

              5                   :                  1

 

branka: Barták David

 

Do Štěchovic jsme odjeli v oslabené sestavě odehrát utkání s Povltavskou FA. Velká marodka a hasičská soutěž ovlivnila nominaci na tento zápas. I přes tyto nepříjemné skutečnosti jsme odehráli vyrovnanou partii s domácími. Kluci se poprali s touto situací a musím je za jejich snahu pochválit. Opět se nám nedařilo proměňovat naše šance, což bylo hlavní příčinou našeho neúspěchu. Herně jsme byli vyrovnaným soupeřem i když konečné skóre tomu neodpovídá. Chtěl bych na závěr vyzdvihnout výkon Pepíka Chlastáka a Kačky Brejškové (oba odehráli i zápas za starší žáky).

 

Honza Krajdl – trenér

 

Zpět na články »