Mladší žáci "B" si připsali venkovní výhru a domácí prohru

[10. 5. 2019 14:21:05]
Mladší žáci

"Béčko" mladších žáků nejdříve výborně zvládlo odvetné utkání s D.Dušníky, ale následně doma nestačilo na rezervu Dobříše. V sobotu 11.5.2019 se hraje další zápas, tentokrát proti Milínu. 

Mistrovský zápas  o okresního přeborníka mladších žáků (5.5.2019)

 

SOKOL Daleké Dušníky – Mladší žáci „B“      3:6 (0:3)

 

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek  

1,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba;  Filip Matoušek - Matěj Macháček - Michal Stibor, Matěj Havel  

       - Michal  Pšenička 

2,   Jakub Rozvoda –  Lukáš Mrázek;  Alex Dembélé - Petr Moudrý; Jan Novotný -  Petr Nevlida 

Střelci branek: 2x M. Stibor  1´ a 34´, 2x M. Havel 18´a 56´, 1x L. Mrázek 24´, 1x M. Macháček 33 min.

 

Hned v 1. min utkání se nám podařilo proměnit první šanci. Gól přinesl klid na kopačky našich hráčů, kteří si dál vypracovávali další příležitosti, a do poločasu se jim podařilo vstřelit další 2 branky, domácí se naopak nedokázali tolik prosazovat a vytvářet si šance jako v minulém utkání.

Po přestávce, jsme soupeři vzali myšlenky na obrat ve skóre 2 góly během prvních 5 min. Pěti gólový rozdíl, trochu naše hráče ukolébal, takže se domácím podařilo snížit a poupravit tak skóre.       Odveta proti soupeři, se kterým jsme v minulém zápase remizovali, se nám povedla, zejména díky zlepšení obrané hry (dostupování hráčů) a vyšší produktivitě při zakončování. Pochvalu si zaslouží celý tým, včetně 3 hráčů z přípravky (Havel, Matoušek, Mrázek), kteří se dokázali v utkání prosadit. Kaňkou na utkání je, ale zranění ruky Lukáše Mrázka.


Mistrovský zápas  o okresního přeborníka mladších žáků (9.5.2019)

 

Mladší žáci „B“ - MFK Dobříš „B“    3:7 (1:3)

 

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek  

1,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba;  Jan Novotný – Alex Dembélé - Antonín Plachý,  Michal  

      Pšenička - Petr Moudrý

2,   Matěj Macháček  - Jakub Rozvoda; Michal Stibor – Jakub Hodouš – Petr Nevlida; David Barták    

      – Max Frederik Brodkorb

 

Střelci branek: 3x D. Barták 29´, 51´, 56´

Zápas se hrál za oblačného počasí a nezvykle na hřišti s umělou trávou. Začátek zápasu byl vyrovnaný a soupeři se poznávali. Hosté se rozkoukali dříve a v 9´ udeřili poprvé. Naše obrana, včetně brankáře, vytvářela chyby a nabízela soupeři brankové příležitosti, které dokázal využít. V 17´ a 23´ přidal další dvě branky a ujal se vedení 0:3. V závěru prvního poločasu snížil D. Barták na 1:3 z penalty.


Druhý poločas byl obdobný, jako první. Naši hráči se sice snažili, ale málo se nabízeli, nepřistupovali včas k hráčům a soupeři hru usnadnili. Prvních 10 minut bylo ještě vyrovnaných, ale od 41´ až do 46´ jsme obdrželi další 3 branky a zápas byl rozhodnut. V závěru zápasu se naše hra trochu zlepšila a D. Barták 2 góly upravil výsledek na 3:6. Poslední slovo měli hosté a zápas skončil 3:7.  Není nutné věšet hlavu, ale je potřeba přidat do zápasu větší chuť po vítězství a větší bojovnost. Někteří hráči se rozeběhnou, až když je trenér osloví a to je pozdě. Další mistrovský zápas odehrají mladší žáci „B“ opět doma a to v sobotu 11.5.2019 od 10,00 hod. Soupeřem bude TJ LIGMET Milín. Hraje se opět na UMT a sraz je v  9,15 hod. Nominace hráčů na utkání je upřesněna na webu mladších žáků.

 

 

 

Zpět na články »