Mladší dorostenci si bez problémů poradili se Slaným

[19. 4. 2016 10:31:33]
Mladší dorostenci si bez problémů poradili se Slaným

16. mistrovské utkání: 17.4.2016 (hřiště: Tatran)

Ml.dorost – SK Slaný     4:0 (1:0)
G: Nováček 2, Klíma, Voslář   


Sestava:
L.Dřevojan – Hrbek (41.Bartoš), D.Glogar, Počepický, Machovský – Žirovnický, Bláha, Kouklík (41.Klíma), Čejda (60.Kopp) – Nováček (50.Voslář), Čapek (60.Křížek)

Na rozdíl od zápasu ve Slaném tentokrát naší mladší dorostenci nepřipustili nějaké větší drama a prakticky celé utkání soupeře přehrávali. Od úvodních minut to byla přehlídka neproměněných dobrých příležitostí. Ve 4.minutě střílel M.Bláha a jeho střela z dobré pozice byla tečována na roh. O minutu později zahrozili hosté, ale zakončení postrádalo razanci. V 11.minutě přihrál do T.Nováček do šance D.Čejdovi, ale ten přestřelil. V 15.minutě se vápně dobře orientoval T.Nováček a po centru od A.Čapka prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. V 16.minutě neproměnil T.Nováček další šanci, když mu míč přihrál před brankáře J.Žirovnický. V 19.minutě vedle branky mířil D.Čejda. V 24.minutě se ocitl zcela sám před brankářem M.Bláha, ale nesmyslně ještě přihrával na obsazeného spoluhráče. V 39.minutě našel J.Kouklík pěkným centrem hlavu T.Nováčka, ale ten mířil vedle.

Do druhé části přišli na hřiště J.Klíma a J.Bartoš. V 43.minutě vstřelil po pěkné akci uklidňující druhou branku opět T.Nováček – 2:0. V 45.minutě spálil jasnou gólovku D.Čejda. V 50.minutě vystřídal T.Nováček a nahradil ho D.Voslář. V 60.minutě přišli na hřiště R.Kopp a V.Křížek, kteří vystřídali D.Čejdu a A.Čapka. V 63.minutě krásně ze strany utekl J.Klíma a prostřelil brankáře na 3:0. V 73.minutě si připsal L.Dřevojan těžký zákrok, když skvěle vyrazil na roh dobře mířenou střelu hostů. V 75.minutě uzavřel skóre na 4:0 D.Voslář, který se prosadil svým typickým důrazem. Za výkon v tomto zápase je potřeba kluky pochválit, protože předvedli daleko lepší hru a i přístup, než v předchozích utkáních.

Zpět na články »