Mladší dorost zahájil jarní část divize

[18. 3. 2019 9:05:44]
Mladší dorost zahájil jarní část divize

Jarní část divize jsme začali hned proti týmům z čela tabulky. První dvě utkání jsme odehráli venku a to na hřišti Aritmy Praha a pak jsme jeli do Příbrami.

SK Aritma Praha – Mladší dorost    6:2 (3:2)
Branky: Jirák, Novotný


První utkání na hřišti Aritmy jsme začali velmi dobře. Od počátku jsme domácí zaskočili naší velmi aktivní hrou a napadáním domácích hráčů při jejich rozehrávce. Byl to velmi vyrovnaný 1.poločas. Oba týmy hrály pěkný atraktivní fotbal plný gólových příležitostí. Naši kluci se dostali do vedení hned v 5. minutě po proměněné penaltě (Jirák) a svou převahu potvrdili i vstřelením druhého gólu v 14.minutě (Novotný). Domácí se ale z našeho tlaku vzpamatovali a začali nás dostávat pod tlak a ještě do poločasu výsledek utkání obrátili na 3:2. Do druhého poločasu nastoupila Aritma velmi aktivně a začali nás přehrávat a to korunovali vstřelením dalších gólů. Utkání hodnotím jako povedené a ze strany našich kluků odmakané. Jen je škoda, že jsme nezachytili zvýšení tempa domácích a nevstřelili jsme více gólů - příležitosti na to byly.

 


SK Spartak Příbram – Mladší dorost     4:2 (1:2)
Branky: Krůta, Novotný


Druhé utkání jsme odehráli v Příbrami na hřišti Spartaku v deštivém počasí na UMT. Tento zápas jsme opět začali velmi aktivně a naší aktivní hru jsme korunovali hned v 8. minutě gólem (Krůta). První poločas se hrál velmi vyrovnaný a atraktivní fotbal a padaly góly na obou stranách. Domácí srovnali v 29. minutě (Žofka ),  ale  my jsme  dokázali ještě do konce poločasu odpovědět  gólem v 41.minutě (Novotný ) na poločasový stav 1:2 . Druhý poločas oba týmy hrály pěkný fotbal  v rychlém tempu. Šance byly na obou stranách s tím, že se nám nedařilo naše šance proměňovat na rozdíl od domácích, kterým se podařilo otočit stav utkání v jejich prospěch. Derby se mi líbilo a to hlavně 1.poločas. Hodnotím tento zápas jako velmi dobrý, ikdyž se nám nepodařilo utkání dovést do vítězného konce.

 

Honza Krajdl – trenér

 

 

Zpět na články »