Mladší dorost se opět posunul do čela tabulky

[22. 3. 2015 19:30:13]
Mladší dorost se opět posunul do čela tabulky

18.kolo KPMD, sobota 21.3.2015, Nymburk


Nymburk - Ml.dorost      0:3 (0:1)
G: Glogar 2, Žirovnický 

 

Sestava:
Dřevojan – Počepický, Novák, Mašek, Vlásek – Hrubý, Lhota, Stibor, Klíma - Procházka, Glogar
střídali: Křížek, žirovnický, Hofman 

Do utkání jsme nastoupili ve velmi kombinované sestavě, když z 14 hráčů zasáhlo 8 do předcházejícího zápasu starších dorostů. Na základě postavení v tabulce a podzimního výsledku jsme ovšem měli být favoritem. Úvod utkání přinesl velmi nepřesnou hru z obou dvou stran a prakticky se hráči nedostávali do zakončení. První branka přišla v 30.minutě, když se míče zmocnil T.Glogar, vnikl do vápna a zakončil podél vybíhajícího brankáře – 0:1. Stejný hráč potom v 40.minutě doslova „zazdil“ naše přečíslení, když místo přihrávky před branku, kde by dobíhající spoluhráči dávali do prázdný, volil nepřesnou střelu z úhlu.  

O poločasové přestávce jsme vystřídali všechny tři náhradníky (vše nucená střídaní), a bylo tak jasné, že někteří hráči budou muset odehrát podstatnou část obou dvou utkání. Od naší vstřelené branky jsme soupeře ovšem výrazně přehrávali a zdálo se, že je pouze otázkou času, kdy se podaří vstřelit druhý gól. Velkým nepřítelem nám v tomto snažení byl praporek pomezního rozhodčího, který zastavil většinu našich akcí. A tak si nakonec kolem 60. minuty vytvořil několik dobrých šancí i domácí tým, ale všechny s přehledem vyřešil jistý F. Dřevojan.  Při té největší mu v 56. minutě pomohl F. Hofman, když vyhlavičkoval míč z odkryté branky.  V 58. minutě pojistil naše vedení opět T.Glogar, který doklepl do branky pokus T.Procházky – 0:2.  V 70.minutě neproměnil T.Procházka 100% příležitost (sám před brankářem) a o minutu později se stejně „dařilo“ i T.Glogarovi, který  běžel ze strany sám na branku.   Konečnou podobu dal výsledku v 72.minutě pěknou individuální akcí J.Žirovnický - 0:3.


Z jednotlivců bych tentokrát nejvíce pochválil F.Stibora (odehrál celé zápasy za starší i mladší), M.Počepického a samozřejmě opět velmi aktivní útočné duo Tomášů (Glogar + Procházka).  Zmínit musím i jistý výkon brankáře F.Dřevojana, který se navíc další vychytanou „nulou“ drží ve vedení soutěže o nejlepšího brankáře krajského přeboru. A protože Spartak Příbram v tomto kole ztratil prohrou ve Vlašimi, tak jsme se touhle výhrou opět posunuli na 1.místo v tabulce. 

Zpět na články »