Mladší dorost přivezl ze Slaného tři body; starší pouze jeden za remízu

[10. 5. 2017 10:09:00]
Mladší dorost přivezl ze Slaného tři body; starší pouze jeden za remízu

Krajský přebor – skupina A
19. mistrovské utkání: 7.5.2017 (hřiště: Slaný)

Fotogaleri z obou dvou utkání: ZDE

 

Slaný – Starší dorost        1:1 (1:1)
G: Matoušek
(A: Špaček)  

Sestava:
Dřevojan  - Glogar (50.Čejda), Stibor, Hofman, Kouklík – Žirovnický (60.Nováček, 83.Hrbek), Lhota (80.Bláha), Matoušek, Sirotek – Krůta, Špaček

K velmi těžkému zápasu do Slaného jsme bohužel odjeli s dost oslabeným kádrem a na lavičce náhradníků jsme měli k dispozici pouze kluky z mladšího dorostu, které také čekalo nelehké utkání. Od úvodních minut se hrálo dost důrazně a ve velkém tempu, což naznačilo, že se bude jednat o velkou bitvu. Do první velké šance jsme se dostali my, když v 6.minutě postupoval ze strany na brankáře osamocený P.Sirotek, ale nedokázal ho prostřelit. V 12.minutě se nám přeci jen podařilo vstřelit vedoucí branku, když se dalekonosnou střelou prosadil L.Matoušek – 0:1. V 33.minutě rychle vhodil D.Krůta aut na J.Špačka, který ovšem v dobré pozici prováhal správný čas na zakončení. O dvě minuty později uvolnil D.Krůta pěknou přihrávkou J.Žirovnického, který se ocitl zcela sám před brankářem, ale zakončil z hranice deseti metrů jen vedle branky! V 39.minutě přišlo naše zaváhání a volný hráč na středu pole bez problémů vyrovnal na 1:1. V 41.minutě se v další velké šanci objevil D.Krůta, ale nastřelil jen nohy vybíhajícího brankáře.

Druhý poločas začal obrovskou příležitostí domácích, ale útočník Slaného naštěstí samostatný únik neproměnil. V 50.minutě jsme museli poprvé vynuceně střídat, když zraněného T.Glogara nahradil D.Čejda. V 59.minutě vystřelil L.Matoušek těsně vedle branky. V 60.minutě odstoupil pro zranění J.Žirovnický a vystřídal ho T.Nováček. V 63.minutě se velké šanci ocitl domácí hráč, ale nemířil přesně. V 64.minutě byl střídající T.Nováček tvrdě faulován ve vápně ve velmi dobré pozici, ale bohužel rozhodčí tento moment zřejmě přehlédl. V 80.minutě odešel ze hřiště J.Lhota, kterého nahradil M.Bláha. V 83.minutě musel pro velkou bolest (následek zákroku v 64.minutě) střídat T.Nováček, místo kterého přišel M.Hrbek. Tomáš následně dokonce absolvoval vyšetření v nemocnici, které naštěstí neukázalo žádnou zlomeninu, ale jen velmi těžce pohmožděnou nohu. V závěru už se nic dramatického neodehrálo, protože jsme si i přes velkou snahu o vytvoření nějaké dobré pozice pro vstřelení vítězné branky nedokázali připravit žádnou dobrou pozici. Druhý poločas byl od nás slabší, ale musíme si říci, že někteří kluci už neměli v závěru tolik sil, protože hned 7 jich předchozí den hrálo i za mužstva dospělých. Konečný výsledek 1:1 byl pro nás velkým zklamáním, ale musíme si přiznat, že jsme se o vítězství připravili v prvním poločase, když jsme nedokázali proměnit velké šance. Nyní nás čekají dva domácí zápasy, když nejdříve ve středu hrajeme od 17:00 hod s Dobříší a v sobotu od 10:15 hod s Jílovým.

   

-----------------------------------------------------------------------------------

Slaný – Mladší dorost     1:3 (0:1)
G: Vyskočil, Čapek, Bláha

 

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Kozohorský, Čejda, Bláha,  Vyskočil – Voslář, Čapek

Střídali: Procházka, Machovský, Kouklík, (Kopp)


Mladší dorost zvládl odvetu s mužstvem, s kterým na podzim prohrál a výrazně se přiblížil možnosti vyhrát skupinu A. V dost tvrdém utkání byli naši kluci po celou dobu lepším mužstvem a soupeře příliš do šancí nepouštěli. Za plným bodovým ziskem stojí týmový výkon, protože nikdo z hráčů výrazně nevyčníval. 

Zpět na články »