Mladí zájemci si mohli vyzkoušet fotbal na akci "VOLNOČASUJ"

[16. 5. 2023 16:39:39]
Mladí zájemci si mohli vyzkoušet fotbal na akci

V sobotu 13.května 2023 uspořádalo město Sedlčany ve Sportovním areálu Luční („Mrskošovna“) 1. oficiální ročník festivalu volnočasových aktivit s názvem „VOLNOČASUJ“, který navázal na loňskou úspěšnou zkušební akci. Především děti si zde mohli vyzkoušet volnočasové aktivity, kterými je možné se v Sedlčanech a blízkém okolí zabývat. Této pěkné akce se samozřejmě zúčastnil i náš fotbalový oddíl, který průběžně doplňuje mužstva všech věkových kategorií a rád by přivítal nové zájemce o pohybovou aktivitu.

FOTOGALERIE z akce: ZDE

 

Velkému množství návštěvníků zde své umění předváděli mladí tanečníci, sportovci, letečtí modeláři, kynologové, ale třeba i hasiči. U každého stanoviště si děti mohli jednotlivé aktivity vyzkoušet a občas obdrželi i drobnou odměnu. Nejinak tomu bylo na našem fotbalovém stanovišti. Zájemci si zde mohli zahrát fotbálek na malé branky, vyzkoušet střelu na branku a projít si různé varianty slalomu s míčem. Hlavně pro nejmenší návštěvníky byl velkým zpestřením skákací hrad ve tvaru velkého fotbalového míče. Naše stanoviště navštívilo během odpoledne více než 200 dětí! Samozřejmostí byla možnost získat informace o fungování našeho oddílu a kontakty na trenéry.



Velké poděkování patří samozřejmě trenérům, kteří měli naše stanoviště na starosti a všem mladým zájemcům se věnovali. Konkrétně se letos jednalo o Petra Jindráka (zároveň předseda oddílu), Zdeňka Lhotu, Lukáše Brotánka, Jaroslav Repetného, Jakuba Kočího, Lukáše Rákosníka, Jaroslav Brunclíka ml., Jana Jiráčka a také hráčku týmu Dukla Praha Rózu Jindrákovou, která dříve působila v Sedlčanech. Zapomenout nesmíme ani na několik kluků z mladší přípravky, kteří tam s nimi po celou dobu byli a prezentovali fotbalový oddíl.      

 

Program akce: ZDE

 

Zpět na články »