Ml.dorost dokázal porazit dalšího nováčka v soutěži

[16. 9. 2015 12:40:46]
Ml.dorost dokázal porazit dalšího nováčka v soutěži

3. mistrovské utkání: 13.9.2015 (hřiště: Slaný – tráva I)

 

Slaný – Ml.dorost      2:4 (1:3)

G: Voslář 2, Nováček, Čipera

 

Sestava:
Burián – Hrbek, Machovský, Kouklík, Kejha – Čipera, Čapek (60.Kopp), M.Bláha, Plachý – Voslář (65.Bartoš), Nováček

Po jasných výhrách v prvních dvou kolech a prohře v přátelském utkání s Vlašimí nás čekal souboj s třetím nováčkem soutěže. Nutno ovšem říci, že Slanému se úvod sezóny také povedl a z prvních třech zápasů vybojoval šest bodů. Přestože nám tentokrát chybělo několik hráčů, tak jsme věřili, že budeme pokračovat na vítězné vlně. Vstup do utkání nám vyšel a hned od prvních minut jsme soupeře dost přehrávali. Bohužel naše akce končili na špatném zakončení. Ve 3.minutě našel M.Bláha krásnou přihrávkou rozběhlého T.Nováčka, který postupoval sám na branku, ale trefil brankáře. V 8.minutě zatáhl míč ze strany D.Voslář a předložil míč na malé vápno T.Nováčkovi, kterého neuvěřitelně vychytal domácí brankář! V 10.minutě přišel trest na druhé straně, když rychlý křídelník utekl celé naší obraně a prostřelil i brankáře – 1:0.

Naštěstí se nám podařila rychlá odpověď. V 15.minutě si míč připravil T.Nováček a pěknou technickou střelou z hranice vápna k tyči srovnal na 1:1. Navíc o dvě minuty později využil svojí rychlost D.Voslář a samostatný únik zakončil vedoucí brankou – 1:2. Od této chvíle ovšem úroveň hry značně opadla a ani jednomu mužstvu se vůbec nedařilo. Až v 35.minutě J.Plachý posunul míč do lajny na D.Vosláře, ten ho zatáhl a přesnou přihrávkou před branku našel nabíhajícího D.Čiperu, který zvýšil na 1:3.

Začátek druhé části byl přesně opačný, než jsme si představovali. Namísto toho, abychom dále kontrolovali hru a pokusili se dát další branku, tak jsme úplně přestali hrát a domácí toho využili. Po několika nedůrazech a nepřesnostech v naší hře přišel zákrok J.Plachého v našem vápně a kopala se penalta, kterou Slaný proměnilo – 2:3. Naštěstí to kluky zase trochu nakoplo a zvýšili tempo hry. Odměna přišla v 55.minutě, kdy se podruhé samostatným únikem prosadil D.Voslář – 2:4. V 58.minutě střídání: A.Čapek – R.Kopp. V 65.minutě střídání: D.Voslář – J.Bartoš. V 69.minutě střela T.Nováčka těsně nad. V 77.minutě nebezpečný závar před naší brankou, ale tečovaný míč skončil nad brankou. V 78.minutě skvělý zákrok Š.Buriána proti šanci domácího útočníka.

I když výkon některých hráčů nebyl zcela ideální a i celkový projev týmů měl dost chyb, tak jsme si vyhrát zasloužili. Na druhou stranu je potřeba vyzdvihnout hru v prvních 15 minutách, kdy jsme se prezentovali několika krásnými akcemi, ale je škoda, že se tento projev nedařilo udržet i dál.     

 

Zpět na články »