MD - 4.kolo: Další vysoká prohra

[15. 9. 2020 10:27:53]
MD - 4.kolo: Další vysoká prohra

FK Junior Strakonice – Mladší dorost      7:1 (2:1)

Branka: Kočí

 

Sestava:
Jiráček - Štemberk O., Krátký V., Hasman, Pšenička, Plachý F., Chlasták, Brunclík, Kočí, Matoušek, Štemberk Š.,

Střídání: Plachý Ant.,Zapach

Také mladší dorostenci měli sehrát vyrovnané utkání a konečně se moci poprat o body. To jsme si mysleli na začátku týdne. V pátek jsme zjistili, že máme 12 hráčů z toho 2 po zranění a 3, kteří musí odehrát zápas za starší dorost. Museli jsme požádat o pomoc starší žáky, a tak s námi odjel i Tonda Plachý a bylo nás 13.

Chyběli: Vodrážka (zranění), Rákosník (nemoc), Křesina (zranění), Novák (dovolená), Habart (hasiči), Pechač (nohejbal). Všechny kluky, kteří nastoupili, musím pochválit za přístup na hřišti a chuť hrát. Do zápasu jsme vstoupili jak nejlépe to šlo. V 1.min. krásná nahrávka za domácí obranu, krásný náběh a skvělé zakončení Kuby Kočího - 0:1. Hra se přelévala od branky k brance a bohužel pro nás, jsme v 8.min. vyrobili po nedohodě  brankáře (nebyl více z branky) a stopera (náskok 2m na soupeře a nepokrytí míče) fatální chybu - 1:1. Po obdržené brance domácí měli opticky více ze hry a vytvářeli si šance, ale bez gólového efektu. Ve 34. min. si špatně šlápnul na míč David Hasman a špatně upadl na záda. Chvíli jsme jej zkoušeli dát dohromady, ale nešlo to dál ve a musel střídat. Ve 35.min. další naše hloupá chyba, která posadila domácí do sedla. Z našeho autového vhazování nepřesná přihrávka, soupeř se dostal k míči - střela 2:1.  V té chvíli jsme sice byli v 10 lidech, ale na obdrženou branku to nemělo vliv.

 

O přestávce jsme se snažili dát hráče fyzicky dohromady, ale bylo jasné, že je to jen otázka času kdy nás soupeř po prostřídání 5 hráčů přejede. Drželi jsme se do 57.min,  kdy si soupeř udělal dálnici ve středu hřiště po naší špatné rozehrávce a do prostředka branky 3:1. V 61.min. musel střídat Víťa Krátký, který nastoupil poprvé po zranění kotníku. V 62.min. - 4:1 , 74.min. - 5:1,  80.min. - 6:1, 90.min. - 7:1. Posledních třicet minut jsme již dohrávali z povinnosti a bez možnosti střídat, i když by si to někteří hráči zasloužili. Je mi líto, že musím nechat některé hráče hrát až do konce druhý zápas po sobě a nemohu je vystřídat. U MD mi jde o to, aby každý hráč měl maximální herní vytížení, ale musel bych mít kým vystřídat. Kluci si musí v kabině promluvit mezi sebou stejně jako SD.

 

Zpět na články »