Jaké soutěže budou naše mužstva hrát v nové sezóně?

[31. 7. 2017 10:25:17]
Jaké soutěže budou naše mužstva hrát v nové sezóně?

V krátké letní pauze mezi koncem staré a začátkem nové sezóny se již tradičně konají losovací aktivy, na kterých jsou vyhodnoceny výsledky a zároveň rozlosovány soutěže na následující rok. V následujícím shrnutí se tedy podíváme, v kterých soutěží uvidíme naše mužstva v sezóně 2017 – 2018.

„A“ muži – FORTUNA divize sk.A
V soutěži letos bude hned šest nových týmů. Jedná se o postupující mužstva z krajských přeborů a také o Hořovicko, které sestoupilo z ČFL. V prvním kole hrajeme v Klatovech (sobota 12.8.2017)


„B“ muži -  PRODIET I.B třída, sk.E
I naše „béčko“ bude mít letos v soutěži šest nových soupeřů. Jedním z nových týmů v naší skupině je například Sedlec-Prčice. Začínáme doma s Petrovicemi (neděle 27.8.2017).


„C“ muži – Okresní přebor
Potom co vítěz III.třídy Kosova Hora oznámil, že nepůjde do vyšší soutěže, tak bylo po dohodě s trenéry rozhodnuto, že bude naše „céčko“ hrát v nové sezóně okresní přebor. První zápas se hraje doma v sobotu 26.srpna s Pičínem.


Starší a mladší dorost – Česká divize dorostu, sk.A
Dorost se velmi vydařenou sezónou dokázal umístit na pozici, která ho opravňuje k účasti v obnovené dorostenecké divizi. Ve skupině se utkáme s mužstvy ze Středočeského kraje, Jihočeského kraje, Plzeňského kraje a z Prahy. Soutěž zahájíme v Klatovech v sobotu 19.srpna. Změnou oproti loňsku je hrací den, kdy bylo nařízeno všem mužstvům hrát v sobotu.


Starší a mladší žáci – Krajský přebor
Žáci budou i v následující sezóně působit v krajském přeboru, ale opět dojde ke změně počtu účastníků a hracího systému. Bude se hrát na dvě skupiny a po odehrání zápasů doma-venku ve vlastní skupině, bude následovat nadstavbová část, kdy se skupiny rozdělí podle postavení v tabulce. Začíná se v neděli 27.srpna venku (Tn.Rakovník).


Mladší žáci „B“ – okresní přebor mladších žáků
Nové mužstvo, které bude téměř kopírovat přípravku „A“, ale bude ještě doplňováno některými hráči z mladších žáků z kraje, kteří si tam tolik nezahrají. První zápas v sobotu 26.srpna doma s Počepicemi.


Přípravka „A“ – okresní přebor starších přípravek


Přípravka „B“ – okresní přebor starších přípravek


Přípravka „C“ – okresní přebor mladších přípravek + Ondrášovka cup

Zpět na články »