Klobouk dolů před výkonem našich hráčů, kteří dokázali porazit Admiru

[27. 3. 2017 7:24:47]
Klobouk dolů před výkonem našich hráčů, kteří dokázali porazit Admiru

„A“ muži – FK Admira Praha     3:2 (2:0)
G: Haas, Němec, Senft


Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Repetný, Soldát, Kdolský, Dvořák (73.Čejda), Hájek (73.Senft), Haas (88.Sirotek), Němec (90.Valenta)

Fotogalerie z utkání: ZDE (David Štverák)


Videozáznam celého zápasu: ZDE /poprvé ve větším rozlišení!!!/


V dalším kole Fortuna DIVIZE sk.A jsme chtěli Admiře, což je jeden z aspirantů na postup, oplatit podzimní porážku. A to se nám na 100% podařilo. Od začátku zápasu byl Tatran lepší a o poločase mělo na ukazateli skóre svítit místo 2:0 spíše 4:0. V 10. minutě po rohu Dvořáka hlavičkoval vedle Brotánek. Ve 14. minutě utekl po pravé straně Němec, našel ve vápně Haase a ten dovolil hostujícímu brankáři pouze vyndat míč ze sítě - 1:0. Hosté okamžitě odpověděli pěknou střelou, kterou zlikvidoval Capouch. Ve 31. minutě to mělo být tři nula, to zahrával Dvořák trestný kop, jeho střelu s námahou vyrazil brankář a dobíhající Soldát netrefil odkrytou branku. Ve 33. minutě Vystyd jen těsně minul hlavou roh Dvořáka. Závěr první půle byl v režii Tatranu, Repetný střelou trefil jen obránce, v zápětí dostal míč pod sebe od Soldáta Haas a bombou poslal na zem dalšího beka. Po pěkné akci Kdolského střílel vedle Němec. Do šatny jsme mohli jít ještě radostněji, to utekl Němec a nádherně našel Haase, ale ten trefil jen břevno.

Druhý poločas začala aktivněji Admira, ale bez zakončení. Centry spolehlivě posbíral Capouch. V 55. minutě došlo ke zbytečnému vyloučení našeho Brotánka v úloze zora mstitele. Naše mužstvo to ještě více semklo a bojovalo jako jeden muž. Trošku jsme si zahráli na nervy realizačního týmu a fanoušků, když špatný odkop Vystyda skončil v naší brance - 2:1. Naši hráči na to odpověděli tím nejlepším způsobem, přestože jsme byli v deseti, dali jsme třetí gól. A byl u toho znova Němec, který přihrál v 87. minutě Senftovi a ten poslal Tatran do vedení 3:1. Hosté snížili na 3:2 z penalty za ruku Vystyda. Dneska můžu pochválit za výborný výkon bez rozdílu celé mužstvo! Pochvalu rovněž zaslouží výborný diváci, kterých se tentokrát sešlo 440. Další zápas hrajeme v sobotu ráno od 10.15 v Praze na Motorletu.

Zpět na články »