Jedna povedená akce domácích rozhodla zápas

[11. 6. 2018 7:18:08]
Jedna povedená akce domácích rozhodla zápas

Aritma Praha – „A“ muži     1:0 (0:0)

 

Sestava:
Glogar - Kdolský, Vystyd, Brotánek, Hájek, Lípa Václav, Kvěch, Dvořák, Soldát, Senft, Haas (připraveni: Podlipský, Špaček)

Tatran odjel k předposlednímu zápasu do Prahy bez sedmi hráčů: Vančáta, Lípy Pavla, Repetného, Krůty, Němce, Sirotka a Hofmana. Chyběli z různých důvodů, jako zranění, pracovní povinnosti, nebo škola. Hned na začátku musím naše mužstvo pochválit za předvedenou hru a bojovnost, škoda jen neproměněných šancí. Opět se ukázalo, že náš největší problém je proměňování brankových příležitostí. Domácí si vytvořili prakticky jen jednu tutovku a tu proměnili. Nejdříve v osmé minutě trefil zblízka Vystyd brankáře, ve dvanácté minutě založil naší rychlou akci Kdolský, který vysunul Lípu, akce pokračovala přes Haase, který přiťukl míč Dvořákovi, a jeho tečovaná střela těsně minula šibenici. Ve 23.minutě se možná mohla kopat penalta po zákroku na Haase, ale rozhodčí vyhodnotil situaci jinak. Domácí měli dobrou šanci po našem špatně kopnutém rohu. Šli tři na jednoho, ale Hájek je přibrzdil a střelu stačil dobře chytající Glogar nohou vytěsnit. V závěru poločasu hlavičkoval Vystyd nad branku.

Druhý poločas se hrál v režii Tatranu, o střelbu se pokoušeli Senft, Kdolský, Soldát, Lípa, Dvořák nebo Kvěch, ale buď byl na místě brankář, nebo střely končily nad brankou. Vystyd měl dvě šance po kopech z rohů, které měli skončit v brance. Dvořák předvedl výbornou individuální akci, při které se prokličkoval do pokutového území a na zadní tyči hledal Haase, kterému chybělo půl kroku k zakončení do prázdné branky. Po špatném výkopu domácího brankáře a jeho uklouznutí střílel z poloviny hřiště Dvořák, ale branku bohužel netrefil. Také jsme kopali dva trestné kopy ze sedmnácti metrů proti středu branky, ale jak Kdolský, tak Senft trefili jen zeď. A když domácí bek vyhlavičkoval pohotovou střelu Haase z branky, bylo nám jasné, že nám nejsou body přány. Domácí dali branku v 73.minutě po naší ztrátě míče na polovině hřiště, kdy následovala rychlá akce na jeden dotek a najednou byl před Glogarem sám Glasnovič a zápas rozhodl.

 

Poslední zápas hrajeme doma v pátek 15.června od 18.00 hod proti Březové a chceme se s našimi diváky rozloučit výhrou.

 

Zpět na články »