I druhá příprava bez vítězství

[23. 1. 2023 10:36:23]
I druhá příprava bez vítězství

„A“ muži – SK Tochovice 1:2 (0:2)
G: Repetný


Sestava:
Dřevojan L. – Lípa P. (70. Krůta R.), Hrabák, Krotil (46. Hájek), Krůta M. – Repetný, Kouklík (60. Krotil), Dvořák M., Novotný, Sirotek M. – Sochůrek (15. Schwarz)

V druhém přípravném zápase jsme přivítali divizní Tochovice. Z různých důvodů jsme nemohli počítat s L. Brotánkem, Hanušem, Haasem, Matouškem, Hofmanem, Habartem, Pleslem a F. Dřevojanem. Na hřišti se tak objevili i kluci, co hráli na podzim za „béčko“ - M. Dvořák, P. Lípa a R. Krůta.


Vstup do zápasu nám vůbec nevyšel. Prakticky hned při první akci hostů jsme nebyli dostatečně důrazní před vápnem, přišla přesná přihrávka za obranu a křižné zakončení soupeřova útočníka skončilo za levou tyčí - 0:1. Gól s námi příliš neotřásl a hrál se vyrovnaný zápas. V 17. minutě měl obrovskou šanci Novotný, který se prosadil středem, ale brankář Melichar zasáhl pravou nohou. O minutu později posunul Schwarz na Dvořáka, ale s jeho střelou ze 14 metrů si zase poradil hostující brankář. Nedáš, dostaneš, platilo ve 20. minutě, kdy po rychlé akci po levé straně přišel přesný centr před bránu a hostující hráč neměl problém trefit poloodkrytou bránu - 0:2. Na šance bohatou desetiminutovku zakončil tvrdou střelou Dvořák, míč ale skončil těsně nad. Do konce poločasu se už nic zajímavého neudálo.


Druhý poločas začal tvrdou střelou opět Dvořák, ale Melichar byl i tentokrát pozorný. Ve 48. minutě předvedl krásnou akci Repetný. Na vlastní polovině získal míč, rychlostně se prosadil přes dva hráče soupeře a kousek za půlkou si všimnul vyššího postavení Melichara, kterého nechytatelně přehodil - 1:2. Hosté byli v druhé půli více na míči a hrálo se více na naši polovině, k výrazným šancím jsme je ale nepustili i díky spolehlivě chytajícímu Lukáši Dřevojanovi, který nevyrazil snad jediný centr, nebo střelu z dálky. V poslední minutě jsme ještě předvedli rychlou akci po pravé straně, ale se zakončením Repetného na přední tyč si Melichar opět poradil.


Bohužel se v zápase zranil Sochůrek a Kouklík a věříme, že se brzy zapojí zpět do přípravy. V pátek odjedeme na krátké soustředění do Sušice, kde v sobotu sehrajeme přípravné utkání s domácím týmem. Další víkend pak sehrajeme v sobotu 4. 2. od 10:00 přípravný zápas s divizním Komárovem na naší UMT.

Zpět na články »