Hodnocení úspěšné sezóny "A" mužstva

[14. 6. 2015 17:06:53]
Hodnocení úspěšné sezóny

Sezóna 2014/2015 by měla být zapsána zlatým písmem do historie fotbalu Tatranu Sedlčany. Vždyť poprvé v historii postoupilo „B“ mužstvo do krajské I.B třídy a „áčko“ do DIVIZE!

Úspěch je o to větší, že se jednalo o naše odchovance! Za to zaslouží poděkování trenéři mládeže od přípravky až po dorost. Hlavně bych vyzvedl Pepu Matouška a Láďu Strnada. Co se týká A mužů lépe se nám vedlo na podzim, jak bodově, tak herně. Přestože zimní příprava byla hodně kvalitní a to včetně soustředění v Sušici. Našim hráčům svazovalo nohy pomyšlení na velký úspěch v podobě postupu. Hlavně doma se nám nedařilo a zbytečně jsme ztráceli body nerozhodnými výsledky. Naštěstí naši pronásledovatelé rovněž doma klopýtali a ve chvíli, kdy nás mohli dostihnout, tak prohráli. V rozhodujícím zápase doma proti Tatranu Rakovníku, kdy si vítěz zajistil jistý postup do divize, odevzdalo naše mužstvo hlavně ve druhém poločase výborný výkon a zaslouženě vybojovalo postup. V krátkém letním období nás čeká hodně práce, mužstvo musí zapracovat na proměňování gólových šancí, protože je to naše výrazná slabina. Rovněž se musí zlepšit komunikace mezi hráči, a když brankář, nebo stoper zavelí, je potřeba to respektovat. Dále je potřeba zlepšit obranou činnost po ztrátě míče. Příprava už je vzorně připravená, včetně soustředění a přípravných zápasů, které se opět budou hrát na hřišti ve Vysokém Chlumci. Poprvé to bude 12.července od 17.00 hod proti Milevsku.

 

Kdo se zasloužil o postup „A“ mužstva:

brankáři Capouch, Mošnička, Hrůša, Bosák - obránci Pešek (kapitán), Brotánek, Vystyd, Řehák, Sůsa, Bartoš, Janoušek, Čejda – záložníci Soldát, Matoušek, Senft, Dvořák, Lípa, Sirotek - útočníci Němec, Haas, Pudil a z B týmu to byli hráči Tomáš Brotánek, Honza Dvořák, Havel, Strnad, Lengyel, Šťovíček, Ségl, Repetný. Realizační tým pracoval v tomto složení: Vedoucí mužstva Jiří Voráček, trenér Láďa Šach, asistenti Petr Matoušek a Petr Černý /podzim/, maséři Míra Čížek a Jarda Masarik /jaro/.

 

Včera se také rozloučili dvě legendy Pepa Bartoš a Dušan Pudil, kterýma oběma přejeme hodně úspěchů v životě, při další práci a hlavně pevné zdraví.


Statistiky sezony 2014/2015:

Nejlepším střelce se stal Senft 11 branek, 11 branek dal i Němec, ale jelikož byl zápas s Rejšicema kontumován, má na svém kontě branek 10, 8 branek dal Haas, 6 Pešek, 5 Lípa, 4 Soldát, po 3 Sirotek, Matoušek, M.Dvořák, Brotánek, po 1 dali Vystyd a Pudil.


Nejlepším nahrávačem byl: Němec 13 přihrávek, 11 Soldát, 9 Matoušek, 6 M.Dvořák, 4 Haas, po 3 Brotánek, Sirotek, Lípa, 2 Vystyd,1 Janoušek, Bartoš, Pudil, Čejda, Senft, Pešek


Nejtrestanějším hráčem byl:Matoušek 12 karet, 6 Haas, 4 Pešek, Čejda, 3 Brotánek, Soldát, Pudil, Lípa, Vystyd, 2 Senft, Sirotek, Sůsa, M.Dvořák, Janoušek, Němec, po 1 dostali J.Dvořák, Ségl, Řehák, Šťovíček,

Vyloučen byl Honza Vystyd a asistent Petr Matoušek


Děkujeme všem příznivcům sedlčanské kopané, sponzorům, městu Sedlčany a výboru oddílu kopané za přízeň. A přejeme jim krásnou dovolenou.

 

Jak zpívají naši hráči: Jsme v divizi no a co, určitě to není na rok a uděláme všechno proto, aby to bylo do dalšího postupu. Já doufám že odhodlání hráčů a jejich píle a 100% docházka na tréninky nás hned první rok posune do klidného středu tabulky.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

Zpět na články »