Hodnocení sezóny 2014/2015 - "B" mužstvo

[24. 6. 2015 7:44:41]
Hodnocení sezóny 2014/2015 -

V uplynulé sezóně jsme si vytyčily dva hlavní cíle. Jednak udržet celý kádr více jak dvaceti hráčů a pak postoupit do 1.B třídy.

    I když se to nezdá, tak první úkol byl těžší než ten druhý. Hráči samozřejmě chtěli hrát a nechtěli střídat. Z toho pramenilo někdy větší napětí než je zdrávo. Nutno ale říct, že to nakonec celý tým ustál a hráčům za to patří velké poděkování.


    Druhý, sportovní cíl, se dařilo naplňovat hned od začátku. Na podzim jsme pouze 2x remizovali a vytvořili si před jarními odvetami náskok 4 bodů. Sezónu jsme nakonec dokončili se ziskem 64 bodů a skóre 101:37 na prvním místě. Z 26 utkání jsme 4x remizovali a 2x prohráli. Samozřejmě to mohlo být i lepší, ale kdo kdy dělal nějaký sport, tak ví, že vše v sezoně nevyhraje nikdo. Těžko se hledá motivace před každým zápasem a také lehce dojde k podcenění.


     Celkově jsme jako realizační tým samozřejmě spokojeni a již se těšíme na novou soutěž. V historii sedlčanského fotbalu postoupil B tým do krajské 1.B třídy poprvé. Snili o něm generace fotbalistů a trenérů před námi. Proto si toho musíme považovat a po nezbytných oslavách začít opět naplno trénovat.

Závěrem bych rád za celý B tým poděkoval našim skvělým fanouškům, všem kteří pracují ve výboru oddílu a každému, kdo nás podporuje i finančně. Osobně děkuji za spolupráci kolegům v týmu Karlovi Smolovi a Pepovi Brotánkovi a trenérům A týmu Láďovi Šachovi a Petru Matouškovi.


 

Pavel Kasa

trenér B týmu

Zpět na články »