Hodnocení "B" týmu po podzimní části

[25. 11. 2015 21:09:58]
Hodnocení

„B“ tým jako poprvé v historii sedlčanského fotbalu hrajeme krajskou B třídu. V odehraných 12 utkáních jsme se s novou soutěží dokázali vyrovnat poměrně dobře, ale upřímně řečeno, to mohlo být lepší. 

 

Hodnocení podzimu „B“ týmu

 

Ve většině zápasů jsme byli i herně lepším týmem, ale naším velkým nedostatkem je střílení gólů. To nás stálo několik bodů, vždyť jsme pouze 3x vyhráli a hned 6x jsme remizovali. Výsledkem toho je po podzimu 17 bodů a 8. místo v tabulce. Nastříleli jsme pouze 19 branek, což je průměr na utkání 1,58. Není to ale pouze v útočnících. V dnešním fotbale střílí branky třeba i obránci. Každopádně máme v zimním přípravném období na čem všichni pracovat. Důležité je, aby všichni hráči k přípravě přistoupili zodpovědně, a pak věřím, že v jarní sezóně budeme lepší. Týmu prospěl příchod zkušeného Dušana Pudila, standardně kvalitně chytal Lukáš Mošnička a radost máme i z výkonů mladého Míry Valenty.

 

Závěrem bych rád poděkoval těm, kteří nám fandí a pomáhají nám. Do roku 2016 přeji všem hlavně zdraví a hodně radosti nejen se sedlčanským fotbalem.

 

Za celý realizační tým trenér Pavel Kasa.

Zpět na články »