Hodnocení - „A“ muži

[27. 11. 2017 7:20:05]
Hodnocení - „A“ muži

Je potřeba zhodnotit uplynulý rok a podzimní část soutěže. Hned na začátku musím mluvit o tom, že se jedná o nejlepší rok „A“ mužů v historii oddílu. Vydařený závěr jara katapultoval naše mužstvo na konečné páté místo divize sk.A v ročníku 2016 - 2017. I na podzim se mužstvu dařilo a jen těsně nám zatím uniká medailové umístění.

Celkem bylo k utkáním na podzim nominováno 26 hráčů. A to máme obrovskou rezervu v tréninkové docházce. Některé výkony našeho mužstva ovlivnilo i to, že jsme ani jednou nenastoupili ve stejné sestavě. Někteří hráči se zranili, jiní byli v práci, nebo stáli po červené kartě. Mezi nepodařené zápasy řadíme porážky doma s Malší Roudné a venkovní v Rakovníku, Hořovicích a na Dobříši. Nakonec jsme na sedmém místě s 25 body, v tabulce pravdy máme plus 4. To je dobrý odrazový můstek pro jarní odvety, kde půjde o všechno.

Soutěž je obrovsky vyrovnaná a stačí třikrát nebodovat a jste v pásmu sestupu. Proto je potřeba se na jaro výborně připravit. A hlavně proměňovat stoprocentní šance, kde máme velkou rezervu. I proto jsme v přípravě na jaro připravili devět přátelských zápasů s kvalitními soupeři ze Štěchovic, Písku, Motorletu, na turnaji v Příbrami budou hrát mužstva Dobříše, druholigová Příbram a i další soupeři hrají krajské přebory. Oporou našeho mužstva byl Capouch, střelecky se dařilo Brotánkovi a mezi další opory patřily Kdolský, Dvořák, Repetný, Němec a výborný rok měl Soldát. Celkem rychle se po zranění zapojili do hry Senft s Haasem. Do sestavy kola se dostali Kvěch, Soldát, Repetný, Hofman, Senft a Kdolský. Třetí místo v sestavě kola obsadil Lípa, na druhém místě byli Sirotek a dvakrát Capouch, první místo obsadil Brotánek. Nejlepším střelcem se stal Brotánek s 10 brankami, následují Němec 4 branky, Sirotek 3 góly, po dvou dali Dvořák, Kdolský, Senft, Repetný a jednou se trefili Kvěch, Soldát a Krůta. Nejlepším nahrávačem se stal Dvořák, který asistoval u čtyř branek, tři dal Repetný a Senft, po dvou Haas, Sirotek, Němec, Kdolský a Soldát. Jednou asistoval Krůta, Hájek, Vystyd a Matoušek. V aktivitě góly a nahrávky zvítězil Brotánek, druhý skončil Němec a na bednu se dostal třetí Dvořák. Následují Sirotek, Repetný, Senft, Kdolský,  Soldát, Krůta, Haas, Kvěch, Hájek, Matoušek a Vystyd. Nejtrestanějším hráčem se stal Lípa 2x červená a třikrát žlutá, Dvořák 5x žlutá, Brotánek 4x žlutá, tři žluté dostali Kdolský, Hájek, Hofman, dvě inkasoval Haas, po jedné Sirotek, Vystyd, Capouch, Soldát a Valenta. Na domácí zápasy se přišlo podívat 2.765 diváků, venku to bylo 1.940 a to znamená, že na nás celkem přišlo 4.705 diváků.

Na konec je potřeba také poděkovat fanouškům, sponzorům, výboru oddílu kopané a městu Sedlčany. Realizační tým a hráči „A“ mužstva Vám přejí klidné prožití vánočních svátků a hlavně pevné zdraví do nového roku 2018.

Zpět na články »