Fotbalisté Tatranu Sedlčany nestačili v posledním domácím zápase na postupující Admiru Praha

[10. 6. 2019 10:54:24]
Fotbalisté Tatranu Sedlčany nestačili v posledním domácím zápase na postupující Admiru Praha

„A“ muži – Admira Praha  1:4 (0:3)

 

Sestava:
F.Dřevojan (46.L.Dřevojan) – P.Lípa, L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, V.Lípa (71.Repetný), K.Kvěch, M.Dvořák (46.L.Matoušek), M.Sirotek, Haas (56.Glogar), Němec (46.Senft)

Přes 300 diváků vidělo od začátku zajímavý zápas. Tatran se opět potýkal s absencemi a několik hráčů navíc v sobotu pomáhalo v důležitém zápase „B“ mužstvu. Admira na našem hřišti jasně potvrzovala oprávněnost postupu do třetí ligy. Byli ve všech činnostech lepším mužstvem. Výborně napadali naše hráče, aby neměli klid při zakládání akcí a v koncovce dokázali své šance proměňovat, v čemž byl velký rozdíl. První střelu na branku jsme vyslali my v 8. minutě Němcem, ale střela šla vedle. Hosté šli do vedení v 18. minutě, když si Čácha pohrál s naší obranou a nedal šanci Dřevojanovi zasáhnout - 0:1. My jsme chtěli odpovědět ve 24.minutě, ale zmatku v pokutovém území hostů jsme nevyužili. Ani střela Lípy se neujmula. Několik dobrých zákroků musel předvést i Dřevojan. Ale v 31.minutě byl bezmocný po střele Křížka, který dal nejhezčí gól zápasu prudkou střelou přes celou branku - 0:2. Ve 34.minutě mohl Tatran korigovat výsledek, když Krůta zahrával trestný kop, ale Kvěch trefil z malého vápna jen nohy brankáře. Nedáš - dostaneš se opět potvrdilo a z brejku vstřelili hosté třetí branku - 0:3.

Do druhého poločasu nastoupil do branky poprvé v divizi dospělých bratr Filipa Lukáš, a přestože ještě může rok chytat za dorost, tak předvedl jistý výkon. Dále M.Dvořáka nahradil L.Matoušek a jen chvíli po začátku druhé části se na hřiště dostal i T.Senft, který vystřídal D.Němce. V 59.minutě neproměnili šanci hosté a vzápětí se zrodila super šance Tatranu. Senft dostal od Kdolského kolmou přihrávku a postupoval sám na branku, ale trefil jen brankáře, od kterého se míč odrazil k Pavlovi Lípovi, ale ten zívající prázdnou branku minul a nastřelil tyčku! Potom vychytal Lukáš Dřevojan ve 100% šanci Pavlatu. V 72.minutě už se mohli domácí diváci radovat ze vstřelené branky, to vysunul kolmicí Sirotek Senfta a ten snížil na 1:3. V 75.minutě byl opět blízko ke vstřelení branky Senft, po přihrávce Brotánka se snažil přelobovat vybíhajícího brankáře, ale ten stačil konečky prstů míč vytlačit na roh. V 81.minutě hosté využili naší ztrátu míče a vstřelili branku na 1:4. Naši hráči si přesto zaslouží pochvalu a hlavně potom ti co ještě v sobotu odehráli zápas za „béčko“. Nejlepší náš hráč byl Kdolský a velkou pochvalu zaslouží Sirotek, který odehrál dva celé víkendové zápasy. Jediné co nám kalí náladu je nezaviněné zranění kolena Haase, kterému přejeme co nejrychlejší uzdravení. Poslední zápas odehrajeme v sobotu v Hořovicích od 17.00 hod.

 

Zpět na články »