Fotbalisté „A“ týmu sehráli poslední přípravný zápas novou sezónu

[7. 8. 2017 8:01:08]
Fotbalisté „A“ týmu sehráli poslední přípravný zápas novou sezónu

„A“ muži – Uhelné Sklady 3:2 (1:0)

 

Sestava:
Capouch (46.Glogar) - Repetný, Brotánek, Lípa P., Dvořák M., Soldát (65.Valenta), Kvěch (65.Hofman), Kdolský, Sirotek (65.Dvořák J.), Hájek (46.Krůta), Němec

Tatran si pozval k poslednímu přípravnému utkání Uhelné Sklady, které budou i v příští sezóně působit v pražském přeboru. Od začátku zápasu měli hráči Tatranu míč pod kontrolou. Hosté za první poločas trefili naší branku jen jednou a jedna střela šla vedle. Za to hráči Tatranu nemohli překonat dobře chytajícího brankáře hostů. V 10. minutě unikl Němec a přesně přihrál na Hájka, který ve vyložené příležitosti nechal hostujícího brankáře vyniknout. Za dvě minuty kopal Kdolský roh a Hájek opět v koncovce neuspěl. Hostující brankář chytil i nepříjemnou střelu Sirotka. Ve 28. minutě ho po narážečce od Hájka překonal agilní Němec - 1:0. Němec mohl navýšit skóre o dvě minuty později po přihrávce Sirotka, ale jeho střelu opět chytil výborný brankář. Z výborně kopaných rohů jsme nic nevytěžili. Druhý poločas začal stejně jako první, tlakem našeho mužstva. V 55. minutě vybojoval míč Krůta, uvolnil se a z 25 m vystřelil a dal krásný gól - 2:0. Místo abychom přidali další branky, udělal Brotánek chybu a hosté korigovali na 2:1. V 80. minutě unikl Němec a hosté ho zastavili jen za cenu pokutového kopu, který Brotánek proměnil  - 3:1. Hosté v závěru kopali roh a využili výškové převahy ke snížení na 3:2.

 

Středeční zápas Dražice odvolaly, takže naše mužstvo již čeká v sobotu mistrovský zápas v Klatovech, odjezd je v 13:15 hod.

Zpět na články »