Družstva mladších žáků si po sobotním turnaji v neděli odehrála své mistráky

[7. 6. 2019 11:11:35]
Družstva mladších žáků si po sobotním turnaji v neděli odehrála své mistráky

Mladší žáci nejdříve bojovali celou sobotu na domácím turnaji a v neděli je ještě čekala mistrovská utkání krajského a okresního přeboru. Výhru si tentokrát připsalo v dramatickém zápase jen "áčko". 

Krajský přebor – nadstavba 4. kolo

 

Mladší žáci „A“ - SK Rakovník      3:2 (1:1)

 

Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  Jiří Novák – Šimon Macháček – Tomáš Hodouš; David  Barták – Matěj Pešta –  Jakub 

             Hodouš;  Daniel Vondra  

 

        2,  Matěj Černý -  František Plachý ; Jan Timofte – Matěj Macháček; Michal Stibor –  Alex

             Dembélé

 

Střelci branek:   1x D. Barták 19´, 1x J. Hodouš 36´, 1x M. Pešta

 

Zápas se hrál za dobrého a teplého počasí. Se stejným soupeřem jsme již hráli před měsícem a odjeli jsme poraženi 3:2 po nešťastném závěru utkání, a tak jsme jim měli co vrátit. Opět to bylo bojovné utkání s příležitostmi na obou stranách. Oba brankáři měli plné ruce práce a jejich zákroky dokazovali, že již něco umějí. Po vyrovnaném začátku utkání vstřelil v 19.minutě, po pěkné kombinaci, vedoucí branku D. Barták. Škoda, že ve 24´ po rohovém kopu si náš obránce srazil míč do vlastní sítě a bylo vyrovnáno 1:1. Přes celodenní sobotní turnaj bojovali naši chlapci ze všech sil a jejich snahu korunoval v 36´ J. Hodouš krásnou střelou z dálky pod břevno – 2:1. Brankář hostů neměl šanci míč zachytit. Škoda, že o dvě minuty později, po přečíslení naší obrany, soupeř vyrovnal na 2:2. Závěr zápasu byl kdo z koho. Příležitosti ke skórovaní byly na obou stranách. Tentokrát fotbalové štěstí stálo na naší straně. V 55´ po individuální akci vystřelil z dálky M. Pešta a s pomocí teče hostujícího obránce zajistil vedení 3:2, které jsme již do konce zápasu uhájili. Bylo to vybojované vítězství a všichni hráči si zaslouží pochvalu.

Další jarní mistrovský zápas v nadstavbové části hrajeme až ve středu 12.6.2019 na domácím hřišti UMT od 17,00 hod. Soupeřem bude PŠOVKA Mělník. Nominace a místo srazu bude uvedeno na webových stránkách.

 

 

 

Mistrovský zápas o okresního přeborníka

 

SK  Nový Knín – Mladší žáci „B“       5:1 (2:1)

 

 Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek  

1,   František Plachý  – Ondřej Špánek;  Antonín Plachý – Alex Dembélé – Petr Moudrý;   

      Jan Timofte – Jan Novotný 

2,   Jakub Beňo – Max Brodkorb – Michal Pšenička

Střelec branky: Jan Timofte  

Po absolvovaném sobotním turnaji už při rozcvičení většina hráčů komentovala stav svého unaveného těla. Přesto naši hráči vstoupili do utkání aktivně, vytvořili si několik příležitostí a jednu z nich dokázal využít J. Timofte. Domácím se podařilo vyrovnat a z brejku se dostat do vedení. Naší dobrou hrou jsme dokázali soupeře přehrávat a dál si vytvářet šance, které jsme však nedokázali využít. Po přestávce domácí využili chybu v naší rozehrávce a dostali se do dvoubrankového vedení a dál pokračovali ve své tvrdé hře, která byla rozhodčím tolerována. V horkém počasí docházely hráčům síly, šance si dál vytvářeli, ale nepodařilo se překonat domácího gólmana. Přesto, že se prohrálo, byl trenér s přístupem hráčů a jejich výkonem spokojený. Po 13. kole jarní finálové skupiny mladších žáků okresního přeboru jsou v tabulce na 7. místě se ziskem 7 bodů a skóre 22:77.
Poslední mistrovský zápas odehrají mladší žáci „B“ až v neděli 16.6.2019 od 14,00 hod. na hřišti soupeře SK SPARTAK Příbram. Nominaci hráčů na utkání upřesní trenéři na web. stránkách.

 

Zpět na články »