Druhý mistrovský zápas, druhá porážka

[31. 8. 2020 9:35:21]
Druhý mistrovský zápas, druhá porážka

„A“ muži – SK Hořovice   0:2 (0:2)

 

Sestava:
L.Dřevojan - Repetný, Kdolský, Řehák, M.Krůta, D.Krůta (85.Doubrava), K.Kvěch (78.Sosnovec), M.Dvořák (71.Sochůrek), Soldát, D.Čipera (46.Novotný), Hašek (85.Chocholoušek)

Do utkání s Hořovicemi šlo naše mužstvo s jasným cílem, aby všechny body zůstaly doma. Trenér upozornil hráče na hru hostujícího mužstva, které sledoval v předešlém utkání. Přesto to vypadalo, že ho nikdo v kabině neposlouchal, protože jeho pokyny na hřišti nikdo neplnil. Začátek zápasu byla katastrofa, už ve třetí minutě se řítil ze strany na naší branku hostující hráč, jeho první střelu stačil ještě Dřevojan vyrazit, ale naši obránci přihlíželi, jak hostující Braniš vrací míč do opuštěné branky - 0:1. V 10.minutě bylo ještě hůř, když nejdříve stačil Dřevojan vyrazit tři dorážky z bezprostřední blízkosti, ale z další už hostující Zítek nezaváhal a zvýšil na 0:2. Naše akce končily před pokutovým územím, a když jsme se konečně dostali do šance Soldátem, zakročil úspěšně hostující brankář. Hosté si v prvním poločase vytvořili ještě dvě šance. První zakončení skončilo nad brankou a druhou šanci zlikvidoval Dřevojan.

Po bouři v kabině o poločase se naše hra o něco zlepšila, ale šanci jsme si nevytvořili. Za zmínku stojí jen tvrdá střela Davida Krůty do středu branky, s kterou měl brankář plné ruce práce. Hosté se ve druhém poločase dostali k naší brance jen jednou, když hostující hráč přetlačil Řeháka a Dřevojan předvedl výborný zákrok. 248 diváků, kteří nám fandili do posledního hvizdu rozhodčího si určitě zasloužilo lepší výkon našeho mužstva. Naše hra byla po všech stránkách špatná! A to přišla v závěru ještě pohroma, když se naši dva hráči srazili hlavami a museli sanitkou odjet do Příbrami s tržnými ránami. Při současném stavu je to pro nás ztráta dvou defenzivních hráčů. Zápas jsme dohráli v devíti. Další zápas nás čeká v sobotu v Plzni na Petříně, který má na začátku sezóny výbornou formu. Hraje se od 10.15 hod.

 

Zpět na články »