Druhá ztráta oslabeného Tatranu na domácím hřišti

[9. 4. 2018 10:24:52]
Druhá ztráta oslabeného Tatranu na domácím hřišti

„A“ muži – Jankov  3:3 (2:3)     na penalty 2:4

 

Sestava:
Glogar – Repetný (60.Stibor), Hofman, Brotánek, P.Lípa, Kdolský, K.Kvěch, M.Dvořák, Hájek (69.M.Sirotek), Krůta (63.L.Matoušek), Němec 

Branky: Brotánek 2, Neměc

Diváci: 480

 

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)


Obrovsky se projevuje ztráta klíčových hráčů. Pro zranění chybějí opory Capouch, Soldát, Senft, pro nemoc Haas a vyloučený Vystyd a do širšího kádru ještě patří zranění Podlipský a V.Lípa. Mladí hráči bojují, ale ještě nejsou schopní plnohodnotně zraněné hráče nahradit. Ale jelikož jsou to dorostenci, nebo hráči kteří v dorostu nedávno skončili, mají fotbalovou budoucnost před sebou a tyto zápasy jsou pro ně dobrou školou, protože dospělý fotbal je tvrdší, rychlejší a na všechno je méně času.

 

První poločas byl doslova na skóre divoký. Začalo to v páté minutě, kdy nesmyslně Lípa poslal tvrdou malou domu na Glogara, který stačil míč vyrazit jen na roh. Hosté šli po rohu do vedení 1:0, když naše obrana nebyla schopná míč okopnout a Tetteh skóroval. Tatran okamžitě zaútočil a rovněž kopal roh, ale míč z hlavy Lípy šel vedle. V 11. minutě poslal dlouhý míč za obranu Brotánek, Němec přesprintoval všechny hráče a vybíhajícího brankáře přeloboval - 1:1. Ve 23. minutě Tatran otočil skóre ve svůj prospěch, když po rohu zahrál hostující hráč rukou v pokutovém území. Penaltu bezpečně proměnil Brotánek - 2:1. Vzápětí trefili hosté z trestného kopu břevno. Toto varování si nevzali naši hráči k srdci a hosté trestali. 28. minuta roh a znova jsme nebyli schopní odkopnout míč do bezpečí a Sedlic vyrovnal na 2:2. A za další dvě minuty ten samý hráč obešel našeho obránce a poslal hosty opět do vedení - 3:2. V závěru poločasu ještě střílel Kdolský nad.

Druhý poločas začal náporem našeho mužstva, které se snažilo rychle vyrovnat. Ale naráželo na dobře organizovanou obranu podporovanou brankářem. A tak naše akce končili mimo branku. Za zmínku stojí akce z 78. minuty, kdy šel míč rychle z nohy na nohu po ose Hofman, Kdolský Dvořák a zakončující Matoušek do boční sítě. Vyrovnání přišlo v 89. minutě, když hostující obránce fauloval v pokutovém území Němce a Brotánek podruhé z penalty suverénně zavěsil - 3:3. Rozhodčí pro zranění nastavoval pět minut a po chybě Lípy zachránil Glogar Tatranu bod. Po středě, kdy šli na penalty mladíci, tak tentokrát šli mazáci a taky nedali. První zahodil Kvěch a čtvrtou Dvořák, který ve středu dal. Tentokrát se moc nedařilo Lípovy a po jeho straně padly všechny branky hostů, ani záloha nezahrála dobře. Hofman hrál líp na beku než na stopéru. Za bojovnost si mužstvo pochvalu zaslouží. V sobotu jedeme do Malše Roudné, ale už teď víme, že nám bude chybět Němec.

 

Zpět na články »