Druhá příprava "béčka" se výsledkově nepovedla.

[2. 3. 2015 20:02:30]
Druhá příprava

V neděli 1.března odehrála rezerva Tatranu druhé přípravné utkání na umělé trávě ve Voticích.  Soupeřem bylo vedoucí mužstvo přeboru okresu Benešov.

Tatran Sedlčany "B" - Maršovice 4:5 (1:1)


Do zápasu postupně zasáhli všichni hráči kteří se zápasu zúčastnili. Utkání se především díky hráčům Tatranu hrálo v dobrém tempu. Bohužel většina velmi dobře rozehraných akcí byla ukončena nepřesnou finální přihrávkou a nebo nedůrazným zakončením. Právě v tom byl soupeř mnohem nebezpečnější a také efektivnější.  Pochvalu si tentokrát zaslouží a to nejen za krásný gól Michal Ségl.  Až do svého zranění hrál dobře také Martin Chlasták a na pravém kraji zálohy rychlík Jarda Repetný. Za zmínku také stojí návrat sedlčanského odchovance Petra Chlastáka , který se tak jak si ho pamatujeme rval na hrtu útoku až do poslední chvíle za což byl odměněn gólem v nastavení.

 

Sestava:  Ješuta - F. Šťovíček (60´ Pospíšil), Brotánek (80´ F. Šťovíček), Ségl, Dvořák - Repetný (75´ Petera), Strnad, M. Chlasták (42´ Čížek), Čermák (46´ Bartůšek) - P. Chlasták,  Vrbický (46´ R. Šťovíček)

 

Branky: Čermák, Ségl, R. Šťovíček, P. Chlasták

 

Vedoucí mužstva : Brotánek

 

Trenéři : Kasa , Smola

 

 

Fotografie z utkání naleznete ZDE.

 

 

Zpět na články »