Dorostenci Berouna si ze Sedlčan odvezli 14 branek

[8. 11. 2016 7:03:28]
Dorostenci Berouna si ze Sedlčan odvezli 14 branek

Krajský přebor – skupina A
10. mistrovské utkání: 6.11.2016 (hřiště: Tatran)

Fotogalerie z utkání staršího dorostu: ZDE (T.Žirovnická)

 

Starší dorost – Beroun             8:0 (3:0)
G: Špaček 2, Krůta 2, Hofman, Matoušek, Procházka, Kopp  
(A: Krůta 2, Křížek, Procházka, Počepický, Mašek, Matoušek)


Sestava:
F.Dřevojan – Kouklík, Hofman (46.Procházka), Mašek, Počepický – Křížek, Lhota, Matoušek, Sirotek (46.Žirovnický) – Krůta, Špaček (69.Kopp)

K utkání s Berounem jsme nemohli počítat s několika hráči základní sestavy, ale se situací jsme si poradili a větší prostor si zahrát dostali tentokrát i kluci, kteří dosud z různých důvodů tolik nenastupovali. Pohled do zápisu o utkání naznačoval, že ani soupeř nepřijel s kompletním kádrem a nastoupil s několika mladšími v základu. Této skutečnosti jsme samozřejmě chtěli využít a soupeř dostal rychle pod tlak. Vstup do zápasu jsme měli výborný, protože hned v první minutě utekl po straně D.Krůta a přesnou přihrávkou před branku vybídl ke skórování J.Špačka, který se v jasné pozici nemýlil – 1:0. V 5.minutě se v dobré pozici objevil D.Krůta a následně J.Lhota nastřelil břevno. V 19.minutě již se skóre měnilo, když se po centru M.Počepického prosadil D.Krůta – 2:0. V 22.minutě na 3:0 zvýšil F.Hofman, který hlavou nepatrně změnil směr centru J.Maška z trestného kopu.V 41.minutě ještě neproměnil velkou šanci D.Krůta. Hned po začátku druhé části jsme si dokázali vytvořit několik dalších brankových příležitostí, když postupně neuspěli J.Žirovnický, J.Lhota a V.Křížek, který mířil do tyčky. V 56.minutě po pěkné přihrávce od D.Krůty zvýšil naše vedení L.Matoušek – 4:0. V 64.minutě našel T.Procházka nabíhajícího D.Krůtu a bylo to 5:0. Hned o minutu později si na roh L.Matouška naběhl J.Špaček a s přispěním hostujícího obránce vstřelil naší šestou branku – 6:0. V těchto chvílích už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a bylo jen otázkou kolik branek se nám podaří nastřílet. V 78.minutě našel V.Křížek přihrávkou za obranu T.Procházku, který nezaváhal – 7:0. V 81.minutě byl ve vápně faulován L.Matoušek, ale R.Kopp penaltu neproměnil. Své první branky za starší dorost se tento střídající hráč přesto dočkal, když se v 83.minutě dostal k odraženému balónu a pod padajícím brankářem ho poslal do sítě – 8:0. Konečné skóre mohlo být ještě větší, ale hlavně v druhé části jsme ještě několik vyložených šancí zahodili.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Mladší dorost – Beroun          6:0 (4:0)
G: Čejda 2, Vyskočil, Nováček, Chocholoušek, vlastní

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Čapek – Čejda, Bláha, Kouklík, Vyskočil – Chocholoušek, Nováček

Střídali: Kopp, Voslář


Soupeř hrál od začátku pouze v devíti lidech, což výrazně zápas ovlivnilo. Zatímco hosté se soustředili hlavně na obranu, tak my jsme se pokoušeli přes tento obraný val dostat a vytvářet si příležitosti. Brzo se podařilo vstřelit dvě branky a tím vlastně rozhodnout utkání. Postupem času se tempu soupeře přizpůsobili i naši kluci a hrálo se velmi nezajímavé utkání.

Zpět na články »