Debakl „áčka“ v Praze

[15. 6. 2021 9:03:44]
Debakl „áčka“ v Praze

Meteor Praha – „A“ muži   7:1 (4:0)

Sestava 1. poločas:
Glogar - Repetný, L. Brotánek, Krotil, M. Krůta, Kouklík, Kdolský, M. Dvořák, Soldát, Hašek, D. Krůta

 

Sestavě v prvním poločase se nedařilo. Obranná činnost byla tragická, všude jsme byli druzí, domácí nás předčili ve všech herních činnostech! My jsme si za první poločas nevytvořili nic, jediná střela od Davida Krůty šla vysoko nad. Domácí šli do vedení v 11. minutě. V 17. minutě už to bylo 2:0. Další pěkná akce domácích ve 29. minutě a my jsme lovili míč potřetí z branky - 3:0. Ve 39. minutě při čtvrté brance neměl čisté svědomí Glogar - 4:0.

 

Sestava 2. poločas:

L. Dřevojan - Kouklík, L. Brotánek, Sosnovec, M. Sirotek, D. Krůta David (75. M. Dvořák), Novotný, Habart, M. Krůta, Čipera, Sochůrek

 

Tato sestava začala druhý poločas svižněji. Po akci Novotného byl faulován Sochůrek v pokutovém území a penaltu proměnil Brotánek - 4:1. Domácí odpověděli v 51. minutě a v 52. minutě - 5:1, 6:1. Sochůrek mohl zaznamenat hattrick, ale ani jednu příležitost neproměnil. V druhém poločase jsme kopali šest rohů, v prvním poločase ani jeden. Je ale potřeba říct, že domácí rovněž prostřídali sestavu a ta už nebyla tak kvalitní jako v prvním poločase. Trenér domácích poslal na hřiště několik dorostenců. Do zahájení soutěže jsou necelé dva měsíce a hráči by se měli plně věnovat přípravě, abychom byli rovnocenným soupeřem v podzimních zápasech. Vždyť Meteor hraje rovněž divizi a dal nám lekci po všech stránkách. Zápas pro zranění ruky nedohrál David Krůta.

 

POZOR: Sobotní přátelský zápas, který měl Tatran sehrát doma, byl ze strany Povltavské fotbalové akademie (dříve Štěchovice) zrušen.


 

Zpět na články »