Další porážka na domácím hřišti nás přikovala ke dnu

[29. 9. 2021 8:03:49]
Další porážka na domácím hřišti nás přikovala ke dnu

„A“ muži – Rokycany 0:4 (0:0)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Krotil, Sosnovec, M.Sirotek (57.Hanuš), Hašek (65.Kouklík), M.Dvořák (76.Habart), Kdolský, Soldát (65.Novotný), D.Krůta, L.Brotánek (65.Haas)

Přijel k nám soupeř, kterého jsme při vítězství mohli mít na dosah. Zápas jsme začali dobře, ale trvalo to jen deset minut. V prvních deseti minutách jsme kopali dva rohy a měli šanci ke skórování po brejku. Ten založil Kdolský, přihrál Brotánkovi, který posunul míč na nabíhajícího Krůtu. David si míč trochu ukopl a brankář hostů toho využil a pádem pod nohy míč lapil. Potom přišla ještě slabá střela Repetného. Soupeř, který byl důrazný v soubojích, které po většinou vyhrával, nás začal přehrávat. My jsme ustoupili od naší hry a začali míče nakopávat, i když nakopávat je slušně řečeno, protože jsme je spíš zakopávali na polovinu soupeře, kde nebyl žádný náš hráč. Hosté si vytvářeli šance, které ale pohodlně kazili a tak nastřelili naštěstí jen tyč.

Druhý poločas začal stejně jako první, ale zase jen do desáté minuty. Střílel Hašek, potom po akci Haška tvrdě vystřelil Krůta, brankář jeho tvrdou střelu vyrazil a Soldát ze strany překopl branku. Potom ještě po akci Dvořáka střílel Krůta těsně vedle. Tím naše aktivita pomalu končila. A hosté šli do vedení po vlastní brance Sosnovce, které ještě zřejmě mohl ještě zabránit Glogar, ale ten chtěl míč padající do branky vykopnout nohou, místo aby ho vyrazil rukou! Nejednalo se o malou domu, ale nepodařený odkop - 0:1. V 60.minutě jsme se mohli vrátit do zápasu, hostující stoper upadl a na brankáře postupovali sami dva naši hráči. Brotánek to vzal na sebe a trefil brankáře, lepší řešení bylo přihrát Krůtovi, který by dával do prázdné branky. Nedáš dostaneš se okamžitě projevilo, protože z protiútoku zvýšili hosté na 0:2. V zápětí oslabil mužstvo Krůta, který po druhé žluté šel do sprch. Kartu dostal po jeho hlouposti, když byl na něj odpískaný faul a on zbytečně do hráče strčil. Z trestňáku střílel prudce Hanuš, ale míč šel těsně nad branku. Pak už řádili jen hosté – 71.minuta - 0:3. Potom dvou brankám zabránil Glogar. 83.minuta - 0:4. A v 85.minutě nás tyč zachránila od bůra. Další zápas hrajeme v úterý od 15.30 hod. na Doubravce a v sobotu nás čeká od 10.15 hod. Beroun.  

 

Zpět na články »