Body se opět nepodařilo získat ani jednomu družstvu mladších žáků

[29. 4. 2019 7:55:47]
Body se opět nepodařilo získat ani jednomu družstvu mladších žáků

V sobotu 27.4.2019 sehráli další mistrovské zápasy naši mladší žáci, ale bohužel se nepodařilo získat žádné body. Zatímco "áčko" mělo silný závěr a téměr dohnalo náskok soupeře, tak "béčko" tentokrát nedokázalo vstřelit ani jednu branku. 

Mistrovský zápas - Krajský přebor mladších žáků – skupina A (27.4.2019)

 

TJ Viktoria Vestec – Mladší žáci „A“       7:5 (3:1)

 

 Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,   Jiří Novák  – Jan Timofte; Petr Pudil  – Matěj Pešta – Petr Moudrý; David Barták - Daniel

              Vondra

        2,   Matěj Černý – Matěj Macháček; Michal Stibor - Šimon Macháček – Alexis Dembélé; Jan

              Kuthan – Jan Novotný

 

Střelci branek:  26 min. J. Novotný, 34 min. J. Timofte, 50 min.  D. Barták, 53 min. M. Pešta 

                           53 min. D. Vondra

 

Zápas se hrál za podmračeného počasí. Začátek zápasu byl vyrovnaný s příležitostmi na obou stranách. Branky začaly padat až ve druhé polovině prvního poločasu. Nejdříve se radovali domácí,
když v 16. a 18. min. vstřelili první dvě branky. Ve 26. min. snížil Jan Novotný, ale soupeř stačil do konce prvního poločasu přidat třetí branku.

Druhý poločas byl ještě zajímavější a bojovnější. Branky padaly na obou stranách. Ve 34. min.  domácí zvýšili na 4:1 a v téže min. snížil Jan Timofte na 4:2. V dalších 10 min. přidal soupeř 3 branky a skóre narostlo na 7:2. Závěr zápasu patřil našemu mužstvu. Třemi brankami se podařilo skóre upravit na přijatelných 7:5. Mezi střelce se zapsali D. Barták, M. Pešta a D. Vondra. Posledních 7 min. bylo dramatických, ale snížit a popřípadě vyrovnat se nám již nepodařilo.

Po 20 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 23 bodů a skóre 65:66.

 

 

Mistrovský zápas o přeborníka OP mladších žáků (27.4.2019)

 

Mladší žáci „B“ – SK Spartak Příbram „B“       0:7 (0:5)

  

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek, Ondřej Špánek (druhý poločas)  

1,   Antonín Plachý - Ondřej Špánek; Alex Dembélé - Matěj Macháček - Jan Novotný; Petr Moudrý - Michal Stibor 

2,   Petr Pudil – Jiří Novák; Jan Kuthan – Šimon Macháček – Jan Timofte; Jakub Rozvoda – Michal Pšenička – Daniel Vondra

 

Do zápasu lépe vstoupili hosté a svou převahu dokázali vyjádřit i brankově, když do 20.minuty prvního poločasu vstřelili 5 branek. V závěru poločasu se naše hra zlepšila a začali jsme se soupeřem držet krok. Do druhého poločasu vystřídal v brance zraněného Patrika Machka Ondřej Špánek a vedlo se mu dobře. Naše zlepšená hra a dobrá obrana nedovolila soupeři pokračovat ve střeleckých hodech. Škoda, že některé naše útočné akce neskončily brankou. Domácí hráči si to určitě zasloužili a to minimálně za bojovnost. To se však nepodařilo. Naopak soupeř přidal další dvě branky a zaslouženě vyhrál.                                 

Po 6. kole jarní finálové skupiny mladších žáků okresního přeboru jsou v tabulce na 6. místě se ziskem 3 bodů a skóre 9:39.

 

Zpět na články »