Béčko v Rožmitále nebodovalo.

[9. 5. 2017 12:50:25]
Béčko v Rožmitále nebodovalo.

Do Rožmitálu jsme zajížděli opět v hodně mladé sestavě (věkový průměr 20,8 roků). Chyběli Petr Matoušek, Pešek, Pudil, Bartůšek. Domácí hrají o záchranu a museli 100% bodovat.

Spartak Rožmitál pod Třemšínem  - Tatran Sedlčany „B“ 3:2 (2:1)

 

G: Matoušek L., Kvěch K.

 

Sestava Tatranu: Glogar  - Brotánek T., Hofman(45.Stibor), Ségl, Lípa P.  -  Lípa V., Otradovec, Matoušek L.(45.Krůta), Sirotek M.  – Kvěch K.(70.Bláha), Valenta.

 

ŽK: 55. Krůta, 60.Ségl, 77.Lípa V.

 

Vstup do zápasu se nám povedl na výbornou. Hned ve 4.minutě vysunul na pravé straně Valenta Lukáše Matouška a ten prostřelil nejistého gólmana domácích 0:1. V 9.minutě mohlo být vyrovnáno. Domácí útočník se dostal k odraženému míči, Glogar ale střelu vyrazil. Z protiútoku mohl vedení navýšit Vašek Lípa, kterého na pravé straně vysunul za obranu brácha Pavel. S nedůraznou střelou si ale poradil brankář Zrno. Ve 12.minutě bylo srovnáno. Domácí zahrávali trestňák z 23 metrů na ose hřiště a na střelu, která prošla zdí, neměl Glogar nárok 1:1. V 22.minutě měli domácí další šanci. Po chybné rozehrávce na pravé straně, skončila tvrdá střela jen těsně nad. V 25.minutě jsme po nakrátko zahraném rohu soupeře nejdříve vykopnuli míč z prázdné brány a pak u levé tyče skvěle zasáhl Glogar. V 29.minutě se probil po levém křídle Pavel Lípa, střílená přihrávka ale nikoho nenašla. V 41.minutě nejdříve dobře zasáhl na jedné straně Glogar a z protiútoku vystřeli Matoušek z 25 metrů. Jedovatou střelu vyrazil Zrno na roh. Ve 43.minutě jsme nechali středem hřiště postupovat domácího stopera, který posunul na levé křídlo a následný centr nekompromisně uklidil do sítě Vacík 2:1. Rychlé vedení nám spíše uškodilo, chyběl nám větší pohyb a Rožmitál si za svou aktivitu vedení zasloužil.

 

Do druhé půle jsme prostřídali dorostence a podařilo se nám zvýšit aktivitu. Domácí se zatáhli a my se mnohem častěji dostávali k ohrožení jejich branky. V 48.minutě vystřelil z dobrých 30 metrů Sirotek, bránu ale přestřelil. V 53.minutě jsme předvedli pohlednou akci na pravé straně. Krůta vysunul za obranu Vaška Lípu, ten našel ve vápně volného Kvěcha, který z 12 metrů trefil přesně 2:2. V 65.minutě se připomenuli domácí a z 20 metrů trefili levou tyč Glogarovy brány. V 70.min zaúřadoval hlavní rozhodčí. Pavel Lípa o hlavu přeskočil domácího hráče a čistě odehrál míč do autu. Sudí ale odpískal faul a následovala penalta…Glogar zvolil opačnou stranu než střelec 3:2. Po gólu jsme ještě zvýšili aktivitu, praporek pomezního rozhodčího byl však skoro pořád nahoře a do ničeho nás už nepustil. Na druhé straně v 81.min zakončoval domácí hráč z jasného ofsajdu nad….

 

Zápas se nám příliš nepovedl. V první půli byli domácí aktivnější a zaslouženě vedli. Druhou půli jsme zlepšili pohyb, podařilo se nám vyrovnat, ale Rožmitál prostě „musel“ vyhrát. Pochvalu tentokrát zaslouží brankář Glogar, který nás hlavně v první půli několikrát podržel. Příští zápas sehrajeme v neděli 14.5. od 17 hodin na domácím hřišti s AFK Loděnice.

Zpět na články »