Béčko v prvním přípravném zápase vysoko zvítězilo.

[24. 7. 2017 9:41:15]
Béčko v prvním přípravném zápase vysoko zvítězilo.

V úvodním zápase přípravy na novou sezónu jsme se na Vysokém Chlumci utkali s účastníkem I.B třídy Sokolem Maršovice.

Tatran Sedlčany „B“ – Sokol Maršovice 7:1 (3:0)

 

G: Lípa V. 2x, Matoušek L., Stibor, Čížek, Krůta, Kvěch R.

 

Sestava Tatranu: Dřevojan F.  – Podlipský, Pudil, Stibor(67.Lípa V.), Míka(67.Bartůšek) – Bartůšek (45.Bláha), Matoušek L.(45 Krůta), Otradovec, Čížek – Lípa V.(45.Kabíček), Kvěch R.

 

Soupeře jsme celý zápas přehrávali, a i když hra ještě nebyla ideální, s chutí jsme si zastříleli. Skóre otevřel ve 14.min Lukáš Matoušek, který po uvolnění od Lípy sám před brankářem nezaváhal 1:0. O chvíli později vystřelil tvrdě z 20 metrů Podlipský - míč po odrazu od břevna skončil jen těsně před brankovou čárou. Ve 35.min našel Míka za obranou Lípu, ten míč efektně prvním dotykem zpracoval a druhým přeloboval gólmana 2:0. V poslední minutě první půle ještě Otradovec přistrčil Lípovi, který přízemní střelou z 25 metrů zvýšil na 3:0.

 

Ve druhém poločase byla naše převaha ještě větší a přidali jsme i další branky. Ve 49.min se ve vápně prosadil individuálně Krůta a jeho přihrávku pod sebe využil s přehledem Stibor 4:0. V 65.min posunul Otradovec doleva na Čížka a ten křížem zvýšil na 5:0. O dvě minuty později uvolnil Podlipský Krůtu a ten po kličce brankáři navýšil už na 6:0. O další navýšení skóre se mohl postarat Kabíček, ale jeho hlavičku po krásném centru Pudila zneškodnil hostující brankář. V závěru už nebyla naše obrana tolik koncentrovaná a po několika náznacích šancí se prosadili i hosté a proměnili samostatný nájezd 6:1. Poslední slovo měl nakonec Robert Kvěch, který v poslední minutě postupoval po Lípově přihrávce sám na bránu a po kličce zakončil do prázdné brány 7:1.

 

V dalším přípravném zápase zajíždíme v neděli 30.7. do Sepekova, který hraje jihočeskou I.B třídu.

Zpět na články »