Béčko v přípravě poprvé zvítězilo

[8. 3. 2018 8:37:45]
Béčko v přípravě poprvé zvítězilo


Tatran Sedlčany „B“ - SK Nový Knín  6:4 (3:1)

G: Valenta 2x, Krůta 2x, Repetný, Pešek (p)

Sestava Tatranu:
Glogar  – Podlipský (75.Špaček), Stibor, Pešek, Repetný – Špaček (45.Sirotek P.), Matoušek P., Lípa V. (65.Kabíček), Valenta – Kabíček (45.Novák), Krůta


V dalším přípravném zápase jsme na domácí UMT přivítali  tradičního soupeře z Nového Knína, který aktuálně hraje středočeskou I.A třídu.

Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a hlavně vysoké napadání dělalo hostům problémy. To se postupně projevilo i na skóre. Ve 12.min vysunul na pravé straně Matoušek Špačka, který sám před brankářem neuspěl, ale důrazný Krůta se o vyražený míč postaral 1:0. Ve 23.min poslal Matoušek další kolmici do pravého křídla na Krůtu, který bombou z 16 metrů přes celou bránu zvýšil na 2:0. Ve 36.min chyboval hostující stoper, kterého obral o míč Valenta a samostatný nájezd zkušeně proměnil 3:0. I soupeř ukázal v ofenzivě kvalitu a po chybě ve středu pole snížil ve 38.minutě na 3:1.

I ve druhém poločase se hrál útočný fotbal z obou stran a skóre se ještě výrazně navýšilo. V 59.minutě zahrál hostující hráč rukou ve vápně a navrátilec Pešek se z penalty nemýlil 4:1. Pak si naše obrana vybrala tradičně slabší chvilky a od 64. do 67.minuty jsme dostali dvě branky (jedna z penalty) a penaltový mág Glogar ještě jeden pokutový kop zneškodnil. V 77.minutě předvedli pohlednou akci na levé straně Matoušek s Repetným a druhý jmenovaný sám před brankou nezaváhal 5:3. Po chybě ve středu pole soupeř v 87.minutě snížil na 5:4 a v poslední minutě udělal gólovou tečku za zápasem Valenta, který po Špačkově nabídce postupoval sám na bránu a kolem levé nohy golmana upravil na 6:4.

I přes další neproměněné šance jsme tentokrát zvýšili efektivitu v zakončení a šest branek proti kvalitnímu soupeři potěší. Bohužel na druhé straně nemůže být velká spokojenost v defenzivě. Čtyři obdržené branky a další situace kdy se vyznamenal Glogar, jsou s blížícím se začátkem soutěže varováním. Další příprava nás čeká v sobotu 10.3., kdy se na domácí UMT utkáme od 14:00 hod se Sokolem Sedlec Prčice.

 

Zpět na články »