Béčko v posledním přípravném zápase konečně vyhrálo.

[20. 3. 2017 11:22:10]
Béčko v posledním přípravném zápase konečně vyhrálo.

V posledním přípraváku jsme se opět na UMT ve Voticích utkali s účastníkem I.B třídy Sokolem Neveklov. Na závěr přípravy jsme chtěli zvítězit.

Tatran Sedlčany „B“ – Sokol Neveklov 5:0 (4:0)

 

G: Kvěch K., Repetný, Otradovec, Lípa P., Lípa V.

 

Sestava Tatranu: Glogar – Brotánek T., Pudil, Ségl(45.Šťovíček F.), Dvořák J.(75.Otradovec) – Lípa P., Matoušek P., Otradovec(45.Matoušek L.), Repetný – Kvěch K.(Krůta), Lípa V.

 

Za mírného deště jsme na kluzkém umělém povrchu opět nechytili začátek. V obranné fázi jsme nebyli důslední a soupeř se dostal několikrát k ohrožení naší brány. Po deseti minutách jsme ale začali být hodně aktivní dopředu a odehráli jsme velice kvalitní poločas. Využívali jsme naši silnou zbraň, kdy Petr Matoušek rozdával přesné pasy za obranu a  hosté začali pod tlakem hodně chybovat. Skóre otevřel v 15.minutě s chutí hrající Kvěch, který využil chybné rozehrávky a sám před brankářem, nezaváhal - 1:0. Ve 22.minutě vysunul kolmicí Kvěch Repetného, který obešel brankáře a do prázdné brány zvýšil na 2:0. Hned o minutu později vystihl další chybnou přihrávku Otradovec a chytře přeloboval golmana – 3:0. Ve 28.minutě posunul Otradovec na Matouška, ten za obranu na Pavla Lípu, který s přehledem zavěsil – 4:0. Do konce poločasu jsme měli ještě celou řadu šancí, v zakončení ale musíme ještě přidat.

 

V druhém poločase tempo z naší strany opadlo, přesto jsme měli opět několik šancí, které ale zůstali neproměněné. Skóre se měnilo až v 85.minutě, kdy byl před vápnem faulovaný Petr Matoušek a následný trestňák, trefil krásně před zeď Vašek Lípa – 5:0.

 

Generálka na mistráky se nám výsledkově a hlavně v první půli i herně podařila. Stále je ale v obraně a v zakončení co zlepšovat. V sobotu začínáme jarní sezónu v Tochovicích, které mají o tři body více a budeme chtít domácím oplatit porážku z prvního kola.

Zpět na články »